Ο Τζέιμι Φοξ ζητάει συγγνώμη για την ανάρτηση που κρίθηκε αντισημιτική

Μόλις στάθηκε στα πόδια του μετά από πολλές εβδομάδες ανάρρωσης, ο Τζέιμι Φοξ και βρίσκεται στη μέση ενός σκανδάλου στα κοινωνικά δίκτυα. Σκάνδαλο στο οποίο βρέθηκε “απολογούμενη” και η Τζένιφερ Άνιστον.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου, ο Αμερικανός ηθοποιός μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα σκοτεινό μήνυμα, προτού το διαγράψει, και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη… «Σκότωσαν αυτόν τον τύπο που λέγεται Ιησούς… Τι νομίζεις ότι θα σου κάνουν; “, έγραψε, συνοδεύοντας το μήνυμά του με τα hashtags #fakefriends και #fakelove

Γρήγορα επικριτικά αντισημιτικά σχόλια, τα οποία θα απηχούσαν την απεχθή πεποίθηση ότι οι Εβραίοι θα είχαν μαζευτεί για να σταυρώσουν και να σκοτώσουν τον Ιησού Χριστό. Αφού διέγραψε το μήνυμά του, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των 16 εκατομμυρίων συνδρομητών του στο Instagram, ο Τζέιμι Φοξ ζήτησε συγγνώμη σε μια δημοσίευση που αναμεταδόθηκε το Σάββατο 5 Αυγούστου.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα και από οποιονδήποτε προσβλήθηκε από το μήνυμά μου. Τώρα ξέρω ότι η επιλογή των λέξεων μου προσέβαλε και λυπάμαι. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου», γράφει ο 55χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής.
«Για να διευκρινίσω, με πρόδωσε ένας ψεύτικος φίλος και αυτό εννοούσα με το «αυτοί», τίποτα περισσότερο», πρόσθεσε, επιβεβαιώνοντας την «αγάπη και την υποστήριξή του» στην εβραϊκή κοινότητα.

Πως η Τζένιφερ Άνιστον εμπλέκεται σε αυτή τη διαμάχη;
Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε μπλεγμένη σε αυτή την ιστορία, καθώς φαίνεται ότι της “άρεσε” η αμφιλεγόμενη ανάρτηση του Φοξ στο Instagram πριν διαγραφεί. Η ηθοποιός υπερασπίστηκε τον εαυτό της στα κοινωνικά της δίκτυα. Δεν της άρεσε αυτή η ανάρτηση, είτε ηθελημένα είτε άθελά της. «Δεν υποστηρίζω τον αντισημιτισμό. Και πραγματικά δεν ανέχομαι το ΜΙΣΟΣ κανενός είδους», είπε η σταρ των «Friends» .
Αυτή η διαμάχη γύρω από τον Τζέιμι Φοξ έρχεται δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή των μέσων ενημέρωσης του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού , μετά από μια «ιατρική επιπλοκή» που σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Στις 22 Ιουλίου, ο σταρ του «Ray» θέλησε να είναι καθησυχαστικός, μετά από έντονες φήμες για πιθανά επακόλουθα.

“Θα επιστρέψω. Και είμαι σε θέση να εργαστώ”, είπε ο ίδιος
«Κάποιοι είπαν ότι ήμουν τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε… τα μάτια λειτουργούν καλά. Είπαν ότι ήμουν παράλυτος – δεν είμαι παράλυτος. Αλλά πέρασα… Πήγα στο διάολο και γύρισα. Και ο δρόμος μου προς την ανάκαμψη είχε επίσης λακκούβες. Αλλά επιστρέφω. Και είμαι σε θέση να εργαστώ. »
Νοσηλευόμενος ενώ βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων της ταινίας «Back in Action», στο πλευρό της Κάμερον Ντίαζ, που υπογράφει έτσι τη μεγάλη επιστροφή του στον κινηματογράφο με οκτώ χρόνια απουσίας, ο Τζέιμι Φοξ θα πρέπει επομένως να ξαναρχίσει σύντομα την πορεία των σκηνικών.

Δείτε επίσης

Share: