Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η κόρη της Ράιλι Κίου μιλάει για τη ταραχώδη σχέση με τη γιαγιά της Πρισίλα Πρίσλεϊ

Στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της αμερικανικής έκδοσης «Vanity Fair», η Ράιλι Κίου, κόρη της η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και εγγονή της Πρισίλα Πρίσλεϊ εκμυστηρεύτηκε τη σχέση που έχει με τη γιαγιά της.

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ η Ράιλι Κίου έγινε η μοναδική της κληρονόμος. Αυτή η απόφαση – που επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες στις 4 Αυγούστου – βάζει τέλος στη μακρά δικαστική μάχη μεταξύ της ίδιας και της γιαγιάς της Πρισίλα Πρίσλεϊ. Ένας αγώνας για μια κληρονομιά που χαρακτηρίζεται από τεταμένες συζητήσεις και μια συμφωνία που κάθε άλλο παρά είναι σε καλή κατάσταση.

«Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να το απαντήσω που να μην είναι μια συνομιλία 20 λεπτών», απάντησε η Ράιλι Κιού όταν ρωτήθηκε αν η σχέση του με την Πρισίλα Πρίσλεϊ ήταν «ευτυχισμένη». «Υπήρξαν κάποιες ανατροπές, αλλά τώρα όλα θα επιστρέψουν όπως ήταν πάντα», εκμυστηρεύτηκε στο τελευταίο τεύχος της αμερικανικής έκδοσης « Vanity Fair ».

Επετεύχθη συμφωνία

Η 34χρονη ηθοποιός είπε ότι το μόνο πράγμα που ήθελε η γιαγιά της ήταν να «αγαπήσει» και να «προστατέψει» την Graceland, την οικογένεια Presley και την κληρονομιά. «Οτιδήποτε υποδηλώνει διαφορετικά με στεναχωρεί. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Riley Keough θυμήθηκε τη βραδιά του Baz Luhrmann, του σκηνοθέτη του “Elvis” , που διοργανώθηκε στις 11 Ιανουαρίου την επομένη των Χρυσών Σφαίρων. Ήταν η τελευταία φορά που είδε τη μητέρα της Lisa Marie Presley. «Όταν έχασα τον αδερφό μου ( ο Μπέντζαμιν αυτοκτόνησε το 2020), δεν υπήρχε οδικός χάρτης και ήταν πολλά συναισθήματα με τα οποία δεν ήξερα τι να κάνω».

Για τη σταρ του «Daisy Jones & The Six», η απώλεια του επέτρεψε να αντιμετωπίσει καλύτερα τον θάνατο της κόρης του Βασιλιά τον περασμένο Ιανουάριο. «Ξέρω τη διαδικασία λίγο καλύτερα και ανακάλυψα ότι η άσκηση ήταν πολύ χρήσιμη. Εκείνη τη στιγμή, είχα δύο επιλογές: να τα παρατήσω, οπότε ας με πάρει από κάτω ή να έχω το θάρρος να το ξεπεράσω. Αυτό έκανα, προσπάθησα να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.
Μετά από πολύμηνους καυγάδες, η Riley Keough και η Priscilla Presley βρήκαν επιτέλους κοινό έδαφος. Η εγγονή του βασιλιά της ροκ κληρονομεί έτσι την Γκρέισλαντ, την πρώην κατοικία του Έλβις στο Μέμφις . Θα είναι επίσης υπεύθυνη για τα νόμιμα κεφάλαια των ετεροθαλών αδελφών της, των 14χρονων διδύμων Harper και Finley Lockwood.

Δείτε επίσης

Share: