Σινέντ Ο’ Κόνορ: “Ράγισαν” καρδιές στην κηδεία της τραγουδίστριας

“Ράγισαν” καρδιές στο τελευταίο “αντίο” στη Σινέντ Ο’ Κόνορ. Μετά από 13 ημέρες από τον ξαφνικό θάνατο της Ιρλανδής τραγουδίστριας στα 56 της χρόνια, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της, όπου πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την αποχαιρετίσει.

Κρατώντας λουλούδια και τραγουδώντας το εμβληματικό «Nothing Compares 2 U”, εκατοντάδες Ιρλανδοί συγκεντρώθηκαν την Τρίτη (8/8) στα νότια του Δουβλίνου για να αποχαιρετίσουν τη Σινέντ Ο’ Κόνορ, η οποία βρεθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο στα τέλη Ιουλίου.

Μετά από τη νεκρώσιμη ακολουθία που τελέστηκε το πρωί της Τρίτης σε στενό κύκλο, παρουσία του προέδρου της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς και του πρωθυπουργού Λίο Βαράντκαρ, η νεκρώσιμη πομπή κινήθηκε κατά μήκος της προκυμαίας του Μπρέι, του μικρού χωριού στα νότια του Δουβλίνου όπου έζησε η τραγουδίστρια επί μια 15ετία.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην κηδεία, περπάτησε δίπλα στη νεκροφόρα, με κάποιους να τη ραίνουν με λουλούδια ενώ άλλοι τραγουδούσαν γνωστές επιτυχίες της. Στην κεφαλή της πομπής, ένα βανάκι ήταν καλυμμένο με σημαίες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και από τα μεγάφωνά του ακουγόταν το «Natural Mystic» του Μπομπ Μάρλεϊ.

Η πομπή πέρασε μπροστά από το παλιό σπίτι της Σινέντ Ο’ Κόνορ, όπου ήταν τοποθετημένα πολλά στεφάνια. «Σινέντ, ευχαριστούμε που μας άκουσες και απάντησες. Συγγνώμη που σου ραγίσαμε την καρδιά» έγραφε ένα μήνυμα που είχε αφεθεί στην πόρτα του σπιτιού.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, πριν από την πομπή, ο ιμάμης Ούμαρ αλ Κάντρι, ο επικεφαλής του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Ιρλανδίας, είπε μια προσευχή στη μνήμη της, καθώς η τραγουδίστρια είχε ασπαστεί το Ισλάμ το 2018.

Στην κηδεία ήταν εκεί και οι Bono και Edge, των U2, καθώς και ο Μπομπ Γκέλντοφ.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα