Ναταλία Γερμανού: Σύντροφός της την παράτησε για έναν άλλον άνδρα

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τους ανθρώπους που μιλάνε ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή και αρκετές φορές έχει προχωρήσει σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για έναν παλιό της έρωτα, ο οποίος την άφησε γιατί ερωτεύτηκε έναν άλλον άνδρα! Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο περιοδικό «Antivirus» και αρχικά, ανέφερε πως είχε γράψει και τραγούδι για έναν γκέι έρωτα, εμπνευσμένη από δύο αγαπημένα της άτομα.

«Έχω γράψει ένα τραγούδι για έναν γκέι έρωτα, που το είχε τραγουδήσει η Άννα Βίσση με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το “Μαρτύριο” μιλάει για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν κι υπέφεραν αυτό το μαρτύριο. Δεν μπορούσαν να το πουν σε κανέναν και το ήξερα μόνο εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφός της ερωτεύτηκε άλλον άνδρα

«Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε και μια δική της άγνωστη μέχρι τώρα, ιστορία. «Αφού λοιπόν είπα αυτό, θα πρέπει να πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε, στη σχολή δημοσιογραφίας κι ήμασταν περίπου 1,5 χρόνο μαζί. Εγώ φουλ ερωτευμένη κι αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε», περιγράφει.

«Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του, υπήρχε όμως με έναν άλλο άνδρα. Πόνεσα πολύ, αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε “συγγνώμη” και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του κι ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο», πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Share: