Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του εγγονού του

Σχεδόν έναν μήνα μετά τον θάνατο του εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανακοινώθηκε κι επίσημα η αιτία που έχασε τη ζωή του, μόλις στα 19 του χρόνια.

Αν και ήταν κοινό μυστικό πως ο Λεάντρο ήταν χρήστης ουσιών, τώρα οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς τα αποτελέσματα από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν χρήστης σκληρών ναρκωτικών και πέθανε κατά λάθος από υπερβολική δόση.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 19χρονος είχε στον οργανισμό του φαιντανύλη, κεταμίνη και κοκαΐνη, μεταξύ άλλων.

«Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης, ο Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ πέθανε από τις τοξικές επιδράσεις της φαιντανύλης, της αλπραζολάμης, της 7-αμινοκλοναζεπάμης, της κεταμίνης και της κοκαΐνης. Ο θάνατος του Λεάντρο οφείλεται σε κατά λάθος υπερβολική δόση» γράφει στο δημοσίευμα.

Ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο πέθανε τη Δεύτερα, 3 Ιουλίου, είδηση που δημοσιοποίησε η μητέρα του με ανάρτηση στο Instagram. Από την αρχή, η αστυνομία εξέταζε τον θάνατο του Λεάντρο ως πιθανή υπερβολική δόση, αφού κοντά στο σώμα του εφήβου βρέθηκαν μια λευκή σκόνη και σύνεργα ναρκωτικών.

Η μητέρα του Ντρένα Ντε Νίρο, είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την πρώην σύζυγό του Νταϊάν Άμποτ.

Η Ντρένα είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι πίστευε ότι ο γιος της πέθανε αφού πήρε χάπια με φεντανύλη. Το άτομο που πούλησε τα μολυσμένα φάρμακα στον έφηβο το έκανε εν γνώσει του, υποστήριξε.

«Κάποιος του πούλησε χάπια εμπλουτισμένα με φαιντανύλη που ήξερε ότι ήταν εμπλουτισμένα, αλλά παρόλα αυτά του τα πούλησε», έγραψε στο Instagram απαντώντας σε ένα σχόλιο που ρωτούσε για την αιτία του θανάτου του γιου της.

Διαβάστε επίσης

Share: