Οδυσσέας Σταμούλης: Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του ηθοποιού στην Ικαρία

Ο Οδυσσέας Σταμούλης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να “χτυπήσει” έναν γονιό: ο 11χρονς γιος του πνίγηκε την Πέμπτη (10/8) στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 11χρονο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 το μεσημέρι από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 6 το απόγευμα δήλωσε την εξαφάνισή του. Αστυνομία και Λιμενικό ξεκίνησαν τις έρευνες κι εντόπισαν τον 11χρονο στις 20.30. Δύτες βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όμως ήταν ήδη αργά, αφού εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το παιδί βρισκόταν στην Ικαρία με τη μητέρα του για το καλοκαίρι, καθώς εκείνη είναι από το νησί.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του 11χρονου, ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον γιο του στους Φούρνους.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει παλαιότερα σε συνέντευξή για τη σχέση του με τον γιο του μετά το διαζύγιο: “Χτίζεται κάθε μέρα, κάθε φορά. Τον έχω πάρα πολύ συχνά, και είναι υπέροχο να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει, αυτή είναι η σχέση μας. Πηγαίνει στο σχολείο, τον παίρνω τρείς ημέρες την εβδομάδα, κι είναι όλα ωραία και ισορροπημένα.”

Διαβάστε επίσης

Share: