Σαρλότ Γκενσμπούρ: Παιδικές φωτογραφίες με τη μητέρα της Τζέιν Μπίρκιν δύο εβδομάδες μετά την κηδεία της

Η Τζέιν Μπίρκιν πέθανε στις 16 Ιουλίου. Η κόρη της, Σαρλότ Γκενσμπούρ μοιράστηκε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

Η Σαρλότ Γκενσμπούρ απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα της. Χθες μοιράστηκε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα. Η ηθοποιός στις φωτογραφίες είναι μόλις λίγων ημερών στην αγκαλιά της διάσημης μητέρας της.

Στη μνήμη της μητέρας της, μοιράστηκε ένα κολάζ στον λογαριασμό της στο Instagram. Για να το κάνει αυτό, επέλεξε ένα ασπρόμαυρο πλάνο από ένα γύρισμα στο σπίτι του Λονδίνου που μοιράστηκε η Jane Birkin με τον Serge Gainsbourg. Μια φωτογραφία που χρονολογείται από τις 12 Αυγούστου 1971 στην οποία η Αγγλίδα εμφανίζεται εκεί χαμογελαστή, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της. Σε ηλικία 22 ημερών, η Charlotte γνώριζε ήδη τους φωτογράφους.


Η εξαφάνιση ενός ινδάλματος
Είναι η πρώτη φορά που η Σαρλότ αντιδρά στα κοινωνικά δίκτυα μετά τον θάνατο της μητέρα της στις 16 Ιουλίου σε ηλικία 76 ετών. Οι συγγενείς της, πολύ συγκινημένοι, πήγαν στην κηδεία της στις 24 Ιουλίου. Η Charlotte Gainsbourg και η αδερφή της Lou Doillon είχαν κουβαλήσει το φέρετρό της προτού η καθεμία με τη σειρά της πει μερικά λόγια στην κηδεία.
«Ευχαριστώ τον πατέρα μου που αγαπάει τόσο πολύ τη μητέρα μου. Ευχαριστώ τη μητέρα μου που το αγάπησε τόσο πολύ. Βρίσκω τον εαυτό μου ορφανό. Βλέπω όλες τις ψυχές μας να πονάνε, χωρίς αυτήν, βλέπω ήδη το κενό που μας αφήνει. Είναι η μαμά, η μαμά μας», είπε η Charlotte Gainsbourg σε μια σύντομη ομιλία .

Δείτε επίσης

Share: