“Το ρετιρέ”: Αυτός είναι ο λόγος που η θρυλική σειρά δεν έκανε ποτέ φινάλε

Έχουν περάσει 33 χρόνια από τότε που το “Το ρετιρέ” του Γιάννη Δαλιανίδη έκανε πρεμιέρα στον “αέρα” του Mega, ως μία από τις πρώτες σειρές της νέας τότε ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστές μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών – και βασική πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γιουλάκη (Κατερίνα Σοφιανού) – προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία για δύο τηλεοπτικές σεζόν. Μάλιστα, για τα επόμενα πολλά χρόνια (όπως και φέτος) προβαλλόταν σε επανάληψη, με αποτέλεσμα να είναι η σειρά που την έχουμε συνδέσει τόσο πολύ με τα καλοκαιρινά μας μεσημέρια.

Ωστόσο, το “Ρετιρέ” έχει και μια άλλη πρωτοτυπία που ανέκαθεν αποτελούσε κάτι σαν μυστήριο… δεν έκανε ποτέ φινάλε! 31 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, ο Μάκης Δελαπόρτας, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν”, αποκαλύπτει γιατί τελικά η σειρά δεν είχε ποτέ ένα τέλος, όπου θα μαθαίναμε τι απέγιναν οι ήρωες.

“Δεν έχει φινάλε το “Ρετιρέ“, γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα για να συνεχίσουν. Ο Δαλιανίδης εγωιστικά είπε “όχι” και αποφάσισε να το σταματήσει και να γυρίσει τους Μικρομεσαίους”, αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας για το άδοξο φινάλε του θρυλικού Ρετιρέ.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα