Σακίρα: Ετοιμάζει νέο τραγούδι εμπνευσμένο (πάλι) από τον Πικέ

Από τη στιγμή που χώρισαν, η Σακίρα και ο Ζαρέρ Πικέ, εκείνη έχει κυκλοφορήσει τις επιτυχίες «Te Felicito», «Monotonia», «Bzrp Music Sessions», «Vol. 53», «Acrostico», «TQG» και «Copa Vacia». Φαίνεται ότι ο πρώην της, ωστόσο αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τη Κολομβιανή σταρ αφού δημοσιεύματα αναφέρουν πως όχι μόνο ετοιμάζεται για το 12ο άλμπουμ της, αλλά έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ακόμα ένα τραγούδι – επίθεση στον πρώην της.

Σύμφωνα με την Ισπανική Marca, η έμπνευση πίσω από τα τραγούδια αυτά είναι ο πόνος που της έχει προκαλέσει ο Ζεράρ Πικέ με τις απιστίες του και ο αναπόφευκτος χωρισμός τους.

Προτεραιότητα της τραγουδίστριας αυτή τη στιγμή είναι το άλμπουμ της στο οποίο θα υπάρξουν και αγγλικά τραγούδια, αφού η Σακίρα ταξίδεψε πρόσφατα στο Λονδίνο για να συνεργαστεί με τον συνθέτη, Ντέιβιντ Στιούαρτ.

Μάλιστα, είχε αναρτήσει και μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που στη λεζάντα έγραψε: «Στο Λονδίνο δουλεύω με τον Ντέιβιντ Στιούαρτ για το ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο σινγκλ μου».

Δείτε επίσης

Share: