Κρίστεν Μπελ και Νταξ Σέπαρντ: Απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να… διοργανώνουν όργια!

Διάφορα έχουν ακουστεί για τη σεξουαλική τους ζωή της Κρίστεν Μπελ και του Νταξ Σέπαρντ και τώρα οι ίδιοι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν να είναι swingers και να… διοργανώνουν όργια!

«Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καν χιούμορ» λένε δίνοντας έτσι την απάντησή τους στις φήμες που τους ήθελαν να είναι swingers.

Σε συνέντευξη του το ζευγάρι στο podcast, «Armchair Expert» ξεκαθάρισε τη θέση του για τα σχετικά δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύατα αυτά ο Σέπαρντ και η Μπελ διοργανώνουν όργια στο σπίτι τους, ενώ άλλα αναφέρουν πως αρέσκονται στο να ανταλλάσσουν σεξουαλικούς συντρόφους.

«Υπήρχαν κάποιοι δημοσιογράφοι που έλεγαν ότι διοργανώνουμε όργια και πάρτι για swingers», ανέφερε αρχικά ο Σέπαρντ, με την Μπελ να εξηγεί πως γνωρίζει ακριβώς από πού ξεκίνησαν αυτές οι φήμες.

«Το πρόβλημα είναι ότι ο Νταξ συχνά κάνει παρόμοια αστεία. Για παράδειγμα, θα καλέσουμε μερικούς φίλους για φαγητό και τότε θα πει “λοιπόν, τώρα βγάλτε και αφήστε όλοι τα κλειδιά σας σε ένα ασφαλές μέρος γιατί θα συνεχίσουμε”», αναφέρει η Μπελ, με τον σύζυγό της να παραδέχεται πως: «Η αλήθεια είναι πως κάνω πολλά παρόμοια αστεία».
«Μετά συνειδητοποιώ πως με μερικούς δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Έχω πει σε κάποιον “αν είστε ποτέ στο Λος Άντζελες και θέλετε να αλλάξετε συντρόφους, πείτε μου”», εξηγεί.

Η Μπελ από την πλευρά της τόνισε πως τη θλίβει το γεγονός πως ένα αστείο μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιον τόσο εύκολα. «Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καν χιούμορ. Αυτό συμβαίνει συχνά τελευταία και είναι δυσάρεστο, γιατί όλα όσα λες ξαφνικά πρέπει να ληφθούν τόσο σοβαρά υπόψιν».

«Δεν υπάρχει πλέον, χώρος για διασκέδαση στην έκφραση ή στη γλώσσα. Ακόμα κι αν λες μια ιστορία, πρέπει να σκέφτεσαι συνέχεια αν την είπες σωστά, αν είπες τα πάντα όπως ήταν, με τα κατάλληλα λόγια», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στο παρελθόν, το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2013, είχε αντιμετωπίσει πολλά δημοσιεύματα που μιλούσαν για την ερωτική και σεξουαλική τους ζωή. Μέχρι και σήμερα, όταν και ξεκαθάρισαν την κατάσταση, δεν είχαν κάνει καμία σχετική δήλωση, αφήνοντας ένα μυστήριο να πλανάται στον αέρα.

Δείτε επίσης

Share: