Τα δύο ζώδια με την πιο ζωηρή φαντασία

Υπάρχουν δύο ζώδια που έχουν πολύ ζωηρή φαντασία! Σκαρφίζονται ιστορίες στο λεπτό και τις περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια. Έχουν την ιδιότητα να μιλάνε και ταυτόχρονα να σκέφτονται ιστορίες με νεράιδες και δράκους. Ο Δίδυμος και ο Καρκίνος έχουν σαν χόμπι να γράφουν παραμύθια, για αυτό και είναι πολύ καλοί στην επικοινωνία με τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.

Δίδυμος 

Ο Δίδυμος παίρνει ένα γεγονός και το εξελίσσει σε φανταστική ιστορία. Έχει πολύ ζωηρή φαντασία και ντύνει τις ιστορίες του με πρόσωπα από το παρελθόν και με ντεκόρ από παραμύθια. Γίνονται πολύ καλοί δάσκαλοι γιατί αντιλαμβάνονται την δημιουργική φαντασία των παιδιών και την αναδεικνύουν. Έχοντας έναν Δίδυμο στη ζωή σου δεν θα βαρεθείς ποτέ, θα ακούς μία ιστορία που κάθε φορά θα έχει και ένα διαφορετικό τέλος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει πηγαία φαντασία που αναβλύζει σαν λάβα από ηφαίστειο που μόλις εξερράγη. Ένα απλό τυχαίο γεγονός μπορεί να καταγραφεί ως πληροφορία στο μυαλό του και να εξελιχθεί σε ένα best seller! Θα το δουλέψει με δύο ή τρεις τρόπους και θα καταλήξει σε αυτό που τον εκφράζει περισσότερο. Κάθε φανταστική ιστορία του περιλαμβάνει προσωπικά βιώματα ή πολύ κοντινών του ανθρώπων. Πολλοί συγγραφείς ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Photo cover:pixabay.com/Willgard Krause

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα