Άντρας καταδικάστηκε επειδή έστελνε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο… περιττώματα!

Ένας άνδρας καταδικάστηκε στην Αυστραλία επειδή έστελνε περιττώματα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και στον Τζάρεντ Λέτο. Είχε στείλει αρκετά δέματα στους ηθοποιούς.

“Δώρα” που δεν έμειναν χωρίς συνέπειες. Ένας άνδρας καταδικάστηκε σήμερα στην Αυστραλία σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή. Ο λόγος; Έστελνε επανειλημμένα τα… περιττώματα και τα ούρα του(!!!) ταχυδρομικώς στους ηθοποιούς Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζάρεντ Λέτο.

Ένας 49χρονος άνδρας, έστειλε πολλά δέματα τον Φεβρουάριο από ένα κρατικό ταχυδρομείο της Δυτικής Αυστραλίας που περιείχαν τα περιττώματα και τα ούρα του. Αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα δέματα έσπασε και χύθηκε πάνω σε έναν υπάλληλο του ταχυδρομείου.

«Δώρα» για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Γκρέι έστειλε συνολικά είκοσι ταχυδρομικές τσάντες που παρουσιάστηκαν στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και στον Τζάρεντ Λέτο ως «γλυκά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», σύμφωνα με το αυστραλιανό κανάλι «ABC». Μια ψυχιατρική έκθεση που δόθηκε στο δικαστήριο ανέφερε ότι ο άνδρας έπασχε από ψυχική διαταραχή, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.Ο δικηγόρος του είπε ότι δεν ήθελε να παρενοχλήσει τους ηθοποιούς, αλλά μάλλον ήθελε να μοιραστεί το «πάθος του για το περιβάλλον». Ωστόσο, σύμφωνα με το αυστραλιανό κανάλι, ο δικαστής Ντιν Πότερ εξέφρασε τη λύπη του για τις ενέργειες του Γκρέι, οι οποίες δημιούργησαν πρόβλημα στις λειτουργίες του Ταχυδρομείου σύμφωνα με τον ίδιο.

Δείτε επίσης

Share: