Η Κένταλ Τζένερ αποκάλυψε κάποια μυστικά από την ερωτική της ζωή

Η Κένταλ Τζένερ σε αντίθεση με τις διάσημες αδερφές της, Καρντάσιανς, οι οποίες ζουν στην κυριολεξία της προσωπική – ερωτική τους ζωή στην τηλεόραση, πάντα κρατούσε μια πολύ περισσότερο διακριτική στάση σε ότι αφορά αυτό το πολύ προσωπικό θέμα.

Ωστόσο αυτή τη φορά το διάσημο μοντέλο, αποκάλυψε λίγα περισσότερα για την ερωτική της ζωή, που κρατήθηκε μυστική από την ίδια. Στις στήλες του περιοδικού «Harper’s Bazaar», το 27χρονο μοντέλο είπε λίγα περισσότερα για τον τρόπο που ανοίγεται στους άλλους.

Η Κένταλ Τζένερ αποκάλυψε μερικά μυστικά για την ερωτική της ζωή. Σε μια συνέντευξη για την αμερικανική έκδοση του « Harper’s Bazaar », το 27χρονο μοντέλο είπε λίγα περισσότερα για τον τρόπο που αγαπά και ανοίγεται στους άλλους. «Αγαπώ πολύ και αγαπώ χωρίς συγγνώμη. Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, και θα παλέψω να μην χρειαστεί να πω αντίο. Πάντα θα παλεύω για σχέσεις. Είμαι έτσι από μικρή, ακόμα κι αν ήμουν ντροπαλή και μερικές φορές πολύ κλειστή.

Όσο πλησιάζει τα τριάντα της, τόσο η «στοργή» και η «ενσυναίσθηση» της για τους άλλους «αυξάνονται» αρκετά. «Αυτό που μου αρέσει όταν μεγαλώνω είναι η επιπλέον σοφία και γνώση που αποκτώ», είπε. Στις στήλες του περιοδικού, η αδερφή της Kylie Jenner επιβεβαίωσε την επιθυμία της να χτίσει μια ουσιαστική σχέση με έναν άντρα. «Δεν εγκαταλείπω τίποτα. Μερικοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να με γνωρίσουν σε αυτό το επίπεδο. Αλλα δεν πειραζει. Προτιμώ αυτό παρά να κλείνομαι σε κάτι και να μην του δίνω μια πραγματική ευκαιρία. »

Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο με τον Bad Bunny;

Για αρκετούς μήνες, η Kendall Jenner και ο Bad Bunny έχουν πυροδοτήσει τον διεθνή τύπο με τις επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις τους. Στις 13 Αυγούστου, το δίδυμο εθεάθη χέρι-χέρι καθώς επέστρεφαν από ένα μετά το πάρτι που διοργανώθηκε μετά τη συναυλία του Drake.
Για δύο χρόνια, η σταρ του ριάλιτι μοιραζόταν τη ζωή της με τπν παίκτη του ΝΒΑ Ντέβιν Μπούκερ. Τον Μάιο του 2022, το ζευγάρι πήγε μαζί στον γάμο της Kourtney Kardashian και του Travis Barker στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, πριν ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους λίγες εβδομάδες αργότερα.

Δείτε επίσης

Share: