Ο Σαμ Άσγκαρι σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι μετά από δεκατέσσερις μήνες γάμου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Άσγκαρι χωρίζουν. Ο 29χρονος προπονητής και μοντέλο έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χωρισμός αυτός, θα πάρει διαστάσεις..

Τώρα ο πρώην πλέον σύντροφός της βγαίνει από τη σιωπή…
Παντρεμένοι λίγο παραπάνω από ένα χρόνο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Άσγκαρι βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου. Ο τελευταίος μίλησε για τον χωρισμό τους.

Το ειδύλλιο μεταξύ τους έχει τελειώσει. Χθες, ο βασικός ενδιαφερόμενος επιβεβαίωσε στα κοινωνικά του δίκτυα την είδηση ​​που μεταδίδουν τα ΜΜΕ. Ήθελε να απευθύνει λίγα λόγια στην πρώην σύντροφό του.

«Μετά από 6 χρόνια δέσμευσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τερματίσουμε την κοινή μας περιπέτεια», ξεκίνησε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram. «Θα διατηρήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα για πάντα», συνέχισε.

Στην πρώτη του δημόσια δήλωση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους , ο πρώην σύντροφος της Σπίαρς μίλησε για μια περίπλοκη κατάσταση: «Σκ@@ά συμβαίνουν», είπε. «Μου φαίνεται γελοίο να επικαλούμαι “απόρρητο”. Θα ζητήσω λοιπόν από όλους, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, να είναι ευγενικοί και προσεκτικοί», κατέληξε στη δήλωσή του.

Μια βίαιη λογομαχία, κατά την οποία ο Σαμ Ασγκάρι θα κατηγορούσε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για μοιχεία, ήταν η αρχή του τέλους. Ανέφερε επίσης ότι έχει μαυρίσει μετά από γροθιά από τη πρώην σύζυγό του στον ύπνο του. Επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές», ο προπονητής υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, αμέσως μόλις έγινε η ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Ατάραχη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Το διαζύγιο υπόσχεται να είναι θυελλώδες. Το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο στο οποίο προέβλεπε ότι η περιουσία που είχε συγκεντρώσει ο καλλιτέχνης πριν τον γάμο τους δεν μπορούσε να επιστρέψει στη σύντροφό του σε περίπτωση διαζυγίου. Ο Sam Asghari σκοπεύει να επιτεθεί με άλλο μέσο. Απαιτεί έναν ουσιαστικό έλεγχο από την πρώην σύζυγό του, απειλώντας την ότι μερικά από τα μυστικά της θα αποκαλυφθούν δημόσια.
Η Σπίαρς δεν έχει ακόμη μιλήσει για το θέμα, ενώ έχει επικεντρωθεί στη μελλοντική της αγορά αλόγων , όπως το έκανε γνωστό στα κοινωνικά της δίκτυα. Ένα διαζύγιο που δεν φαίνεται να κλονίζει την καλλιτέχνη…

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα