Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει για ποιο λόγο φορούσε μόνο κοστούμια στο κόκκινο χαλί

Η Σάλμα Χάγιεκ αποκάλυψε για ποιο λόγο στις πρώτες της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί φορούσε μόνο κοστούμια, μια επιλογή, που η αλήθεια είναι ότι δεν συνάδει με τις εμφανίσεις που έχουμε συνηθίσει τη διάσημη ηθοποιό τα τελευταία χρόνια.

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι πανέμορφη και λαμπερή ενώ οι στυλιστικές της επιλογές συνήθως είναι πολύ κομψές, θηλυκές και πολλές φορές σέξι. Εμφανίσεις, που αναδεικνύουν την πληθωρική υπέροχη σιλουέτα της που τραβούν τα βλέμματ ακαι τα φλας των φωτπγράφων. Ωστόσο αυτό δεν ίσχυε πάντα καθώς η ίδια μας θύμισε ότι στος πρώτες της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί φορούσε μόνο κουστούμια και τώρα εξηγεί τον λόγο.

Αν λοιπόν ανατρέξει κανείς σε παλαιότερες εμφανίσεις της, όπως για παράδειγμα το 1996 στην πρεμιέρα του «Birdcage», θα δει πως το στυλ της ηθοποιού δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει σήμερα. Συγκεκριμένα, είχε επιλέξει ένα φαρδύ μαύρο κοστούμι, το οποίο μάλιστα είχε σχολιαστεί και αρκετά αρνητικά. Μετά από αυτό η ηθοποιός εξακολουθούσε να εμφανίζεται με ανδρόγυνο λουκ.

Σε συνέντευξή της λοιπόν τώρα στο W, η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο για τις επιλογές της αυτές και συγκεκριμένα είπε: «Δεν είχα καμία σχέση ή επαφή με κανέναν τότε. Η μόνη σχέση που είχα ήταν με κάποιον που γνώριζα από τη Hugo Boss. Οπότε, φόρεσα ένα ανδρικό κοστούμι, γιατί κανείς άλλος δεν μου έδινε κάτι για να φορέσω».

Περνώντας ο καιρός κι αφού το όνομά της έγινε γνωστό στο χώρο, η Σάλμα Χάγιεκ θεώρησε ότι μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις εμφανίσεις που είχε ήδη κάνει, χτίζοντας έτσι, τη δική της ταυτότητα κι επιλέγοντας το ανδρόγυνο λουκ.

«Είμαι από το Μεξικό κι επίσης, είμαι πολύ κοντή, κάτι που δεν βοηθά. Ούτε τα κιλά μου βοηθούσαν στον σχεδιασμό ενός ρούχου. Όμως, ήμουν ευρηματική, πήρα ρίσκα», συμπλήρωσε η ίδια.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα