Τα τρία ζώδια που δεν θα σε απατήσουν

Η απιστία έχει σχολιαστεί σε πολλά επίπεδα και είναι ένα θέμα που πουλάει και πονάει. Υπάρχουν ζώδια που απατούν χωρίς να το σκεφτούν καθόλου και υπάρχουν και ζώδια που η ιδιοσυγκρασία τους δεν τους το επιτρέπει. Ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως είναι τα τρία ζώδια που δεν θα σε απατήσουν σχεδόν ποτέ, είναι πιστοί μέχρι το τέλος.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει σταθερές απόψεις και όταν αποφασίσει να δεσμευτεί, δεν θα απατήσει ποτέ το ταίρι του. Δημιουργεί και ζει μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας και ισορροπίας. Πολύ δύσκολα ένας Ταύρος θα παρασυρθεί, έστω και για μία βραδιά. Έχει δεδομένη την άποψη της αφοσίωσης και για αυτό και ένας γάμος με Ταύρο δύσκολα θα διαλυθεί.

Ζυγός

Ο Ζυγός ενώ είναι πολύ ερωτιάρης και αγαπησιάρης, θα περίμενες να κάνει παραστρατήματα, αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Είναι εγωιστής και δεν θέλει να απατήσει, για να μην τον απατήσουν. Μπορεί να δημιουργήσει μία ισορροπία στη σχέση του και γενικότερα κολλάει σε σχέσεις που επιθυμεί πολύ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως βασίζεται στην εμπιστοσύνη που απορρέει μέσα από μία σχέση. Επειδή τα έχει όλα προγραμματισμένα, ρυθμίζει και το θέμα της απιστίας, απλά το αφαιρεί από τις επιλογές του και δεν αντιμετοπίζει πλέον πρόβλημα. Για να μείνεις με έναν Αιγόκερω θα πρέπει να ξέρεις από την αρχή ότι δεν αντέχει τις ζήλιες και τις σκηνές, επειδή δεν δίνει δικαιώματα.

Photo cover:pixabay.com/Rahul Singh

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα