Πάμελα Άντερσον: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να βάφεται

Η Πάμελα Άντερσον, μετά από μια ταραχώδη ζωή, φαίνεται πως τα έχει αφήσει όλα πίσω της και πλέον στα 56 της έχει μία εντελώς διαφορετική οπτική σε πολλά θέματα. Και σε τίποτα δεν θυμίζει το πάλαι ποτέ άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ που αποτέλεσε το απόλυτο sex symbol.

Αν και παραμένει εντυπωσιακή, η Πάμελα Άντερσον έχει αλλάξει πλέον, πολλά και στην εμφάνισή της. Σταμάτησε ακόμα και να βάφεται. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Elle, η ηθοποιός ανέφερε πως εκείνο που την έκανε αρχικά, να σταματήσει να βάφεται ήταν ο θάνατος της make up artist της, Αλέξις Βόγκελ, η οποία έφυγε μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

«Ήταν η καλύτερη. Και από τότε, ένιωσα πως χωρίς την Αλέξις, είναι καλύτερο να μην ξαναφορέσω make up», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ωστόσο, πως εκτός από φόρος τιμής στην αγαπημένη της συνεργάτη, η επιλογή της είναι που την κάνει να νιώθει πιο «ελεύθερη, διασκεδαστική και επαναστάτρια» από ποτέ.

«Παρατήρησα όλους αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν υπερβολές στο μακιγιάζ και τώρα, νιώθω πως πάω ενάντια σε όλη αυτή τη μόδα και κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι», εξήγησε.

«Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι, όταν μεγαλώνουμε. Και κάπως γελάω με τον εαυτό μου, όταν κοιτάζω στον καθρέφτη. Είναι ένα ταξίδι κι αυτό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Share: