rptnb

Χρήστος Tζέκος: Ο νέος πρωτοποριακός τρόπος για να γυμναστείς

Ο Χρήστος Τζέκος, ο προπονητής των Ολυμπιονικών μας αποκαλύπτει μέσα από το Female-G όλους τους τρόπους για να γυμναστούμε σωστά. Εδώ θα δούμε πως μπορούμε να αποκτήσουμε ένα άψογο, καλογυμνασμένο σώμα χωρίς πολύ κόπο αλλά με τον σωστό τρόπο.

Το TX EMS Wireless Group Training, ο πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης του Χρήστου Τζέκου, φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία της ηλεκτρομυϊκής διέργεσης με τις δυνατότητες του. Με μόλις ένα μηχάνημα μπορείτε να εντάξετε διαφορετικά προπονητικά συστήματα σε κάθε χρήστη.

Το “My TX” είναι το “έξυπνο App”

Εύκολο στη χρήση, το My TX έχει τη δυνατότητα να καλύψει την ανάγκη ταυτόχρονης προπόνησης έως και 10 χρηστών. 
Το TX WIRELESS SYSTEM μεταφέρει μέση τάση με εναλλασσόμενα και διακοπτόμενα ρεύματα σε 20 διαφορετικά κανάλια και τα οποία έχουν άμεση επίδραση σε συγκεκριμένες μυικές ομάδες με στόχο την βελτίωση της απόδοσης των  μυών αυτών.
Με το εξειδικευμένο σύστημα ελέγχου της απόδοσης του ρεύματος στο σώμα μας έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε δυνατές προπονήσεις ευχάριστα.

Το TX EMS Powerbox τα έχει όλα!

Κάθε χρήστης έχει ξεχωριστό TX EMS Powerbox το οποίο διοχετεύει το ρεύμα στα διάφορα σημεία του σώματος του κουστουμιού. 

Με αποσπώμενη μπατάρια μεγάλης διάρκειας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είναι φορτισμένη η μπαταρία και να πατήσετε το κουμπί ενεργοποιήσης. Τότε το TX EMS Powerbox αναλαμβάνει να τα κάνει όλα ενώ παράλληλα ο αθλούμενος σας απολαμβάνει ανενόχλητος την προπόνηση του.

Δείτε τη συνέντευξη της Κατερίνας Γιατζόγλου με τον Χρήστο Τζέκο:

Το εργονομικό ΤΧ Dry κοστούμι:

-Αντιβακτηριακό, με μικροΐνες υψηλής αντοχής & ηλεκτρόδια από Carbo Fiber.

-Απόλυτη εφαρμογή & ελευθερία κινήσεων για δύσκολες προπονήσεις

-Διείσδυση των ηλεκτρικών κυμάτων σε μεγαλύτερο βάθος για γρήγορα αποτελέσματα.

-Μοναδική σχεδίαση με προηγμένες τεχνολογίες και υλικά τρίτης γενιάς.

Το TX EMS Wireless είναι κατάλληλο για:

 • Ενδυνάμωση & Σύσφιξη των Μυών
 • Αύξηση της Μυϊκής Μάζας & Αερόβιας Αντοχής
 • Μείωση Λιπώδους Ιστού
 • Ενεργητική αποκατάσταση
 • Αποτοξίνωση του Σώματος
 • Βελτίωση σωστής στάσης σώματος – ορθοσωμίας
 • 650 μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα
 • Μηδενικοί τραυματισμοί
 • Μείωση πόνου στη ράχη

Ιδανικό για προγράμματα LIPOLYSIS-SLIMMING:

 • Έντονη καύση λίπους
 • Ορατή μείωση πόντων του σώματος
 • Μείωση της κυτταρίτιδας μέσω διάτασης  των ινών συνδετικού ιστού
 • Ενεργοποίηση Μεταβολισμού
 • Βελτίωση όψης δέρματος μέσω ενεργοποίησης του μικροκυκλοφορικού

Δείτε επίσης

Share:

Χρήστος Τζέκος

Χρήστος Τζέκος

Οι αθλητές του Χρήστου Τζέκου έχουν κερδίσει Ολυμπιακά – Παγκόσμια – Πανευρωπαϊκά μετάλλια σε μοναδικές επιδόσεις και χρόνους. - Κώστας Κεντέρης 200m 19.85 - Κατερίνα Θάνου 100m 10.83 60m 6.96 - Χαράλαμπος Παπαδιάς 60m 6.50 Όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από την προσωπική επιτυχία στη ζωή του, ο Χρήστος Τζέκος υπήρξε προσωπικός σύμβουλος σε πολλούς αθλητές και προπονητές όλων των αθλημάτων τους οποίους βοήθησε με τις γνώσεις και την εμπειρία του (προπονητική, αποκατάσταση, συμπλήρωμα διατροφής και προγραμματισμός) σε μεγάλες επιτυχίες και την επίτευξη πολλών μεταλλίων στους μεγαλύτερους αγώνες του κόσμου όπως Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το 2016 σχεδίασε τα TX Future Fitness, www.txfuturefitness.com, μία πλήρη γκάμα μηχανημάτων εκγύμνασης με επίκεντρο την άσκηση του σώματος με τη μέθοδο της ηλεκτρομυικής διέργεσης (EMS) και της μυικής ενεργοποίησης με στόχο την αύξηση της μυικής μάζας καθώς και της ενδυνάμωσης και της αντοχής με άμεσα. Τα συστήματα της TX Future Fitness μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με την προπόνηση σε κάθε είδους άθλημα, είναι κατάλληλα για όλα τα σπορ, για όλους τους αθλητές αλλά και τους απλά αθλούμενους.
Οι αθλητές του Χρήστου Τζέκου έχουν κερδίσει Ολυμπιακά – Παγκόσμια – Πανευρωπαϊκά μετάλλια σε μοναδικές επιδόσεις και χρόνους. – Κώστας Κεντέρης 200m 19.85 – Κατερίνα Θάνου 100m 10.83 60m 6.96 – Χαράλαμπος Παπαδιάς 60m 6.50 Όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από την προσωπική επιτυχία στη ζωή του, ο Χρήστος Τζέκος υπήρξε προσωπικός σύμβουλος σε πολλούς αθλητές και προπονητές όλων των αθλημάτων τους οποίους βοήθησε με τις γνώσεις και την εμπειρία του (προπονητική, αποκατάσταση, συμπλήρωμα διατροφής και προγραμματισμός) σε μεγάλες επιτυχίες και την επίτευξη πολλών μεταλλίων στους μεγαλύτερους αγώνες του κόσμου όπως Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το 2016 σχεδίασε τα TX Future Fitness, www.txfuturefitness.com, μία πλήρη γκάμα μηχανημάτων εκγύμνασης με επίκεντρο την άσκηση του σώματος με τη μέθοδο της ηλεκτρομυικής διέργεσης (EMS) και της μυικής ενεργοποίησης με στόχο την αύξηση της μυικής μάζας καθώς και της ενδυνάμωσης και της αντοχής με άμεσα. Τα συστήματα της TX Future Fitness μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με την προπόνηση σε κάθε είδους άθλημα, είναι κατάλληλα για όλα τα σπορ, για όλους τους αθλητές αλλά και τους απλά αθλούμενους.