Σαρλίζ Θερόν
Charlize Theron/instagram

Σαρλίζ Θερόν: Έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση στα σχόλια ότι έχει κάνει πλαστική

Η Σαρλίζ Θερόν είναι από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες του Χόλιγουντ. Τον τελευταίο καιρό, όμως, κυκλοφορούν διάφορα σχόλια και δημοσιεύματα πως η εκρηκτική ηθοποιός έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της. Και στα σχόλια αυτά, έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση.

«Ο κόσμος νομίζει ότι έχω κάνει λίφτινγκ», δήλωσε η 48χρονη ηθοποιός στο περιοδικό «Allure».

«Λένε: “Τι έκανε στο πρόσωπό της;”. Εγώ λέω: “Σκύλες, απλά γερνάω! Δεν σημαίνει ότι έκανα κακή πλαστική χειρουργική. Απλά αυτό συμβαίνει“», δήλωσε η Σαρλίζ Θερόν.

«Το πρόσωπό μου αλλάζει και μου αρέσει που το πρόσωπό μου αλλάζει και γερνάει», πρόσθεσε.

Η Θερόν δήλωσε ότι απεχθάνεται το στερεότυπο «ότι οι άνδρες γερνούν σαν τα καλά κρασιά και οι γυναίκες σαν τα κομμένα λουλούδια».

«Απεχθάνομαι αυτή την αντίληψη και θέλω να την καταπολεμήσω», συνέχισε. «Αλλά πιστεύω επίσης ότι οι γυναίκες θέλουν να γερνούν με τον τρόπο που τους φαίνεται σωστός. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ενσυναισθητικοί στο πώς όλοι μας διανύουμε το ταξίδι μας».

Τέλος οι δραματικές μεταμορφώσεις για έναν ρόλο

Η Σαρλίζ Θερόν εξήγησε επίσης ότι δεν θα υποβληθεί ξανά σε κάποια δραματική σωματική μεταμόρφωση για έναν κινηματογραφικό ρόλο, όπως έχει στο παρελθόν. «Ποτέ, μα ποτέ δεν θα ξανακάνω μια ταινία και θα πω, “Ναι, θα πάρω 40 κιλά”. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ, γιατί δεν μπορείς να τα βγάλεις», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

«Όταν ήμουν 27 ετών, έκανα το “Monster”. Έχασα 30 κιλά, πάρα πολύ γρήγορα. Έχασα τρία γεύματα και επέστρεψα στο φυσιολογικό μου βάρος». Αλλά δεν μπόρεσε να χάσει τα κιλά τόσο γρήγορα, όταν πήρε ξανά βάρος στα 43 της για το ρόλο της στην ταινία «Tully» του 2018.

«Τηλεφώνησα στον γιατρό μου και του είπα: “Νομίζω ότι πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να χάσω αυτό το βάρος”. Και μου είπε: “Είσαι πάνω από 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σου δεν είναι όπως ήταν”. Κανείς δεν θέλει να το ακούσει αυτό», είπε στο τέλος η Σαρλίζ Θερόν.

Διαβάστε επίσης

Share: