Ζώδια: Τι μας επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται – Οργάνωση και επανεξέταση σχεδίων

Αντιφατική θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, καθώς στο ξεκίνημα της θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, και αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε σε υπερβολές, επιπόλαιες αποφάσεις και ψευδαισθήσεις. Στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς θα συνειδητοποιήσουμε ότι η περίοδος των διακοπών και της ξενοιασιάς τελειώνει και έρχεται η ώρα της οργάνωσης και της επανεξέτασης των σχεδίων μας.

Οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της απαιτούν από εμάς να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, ενώ οι πλανητικές αλλαγές και μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της, θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις στην καθημερινή μας ζωή. Οι σημαντικότερες πλανητικές αλλαγές είναι, στα μέσα της εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες.

Στο παιχνίδι του έρωτα η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης, σε όψη τετραγώνου με τον Δία, μπορεί να μας παρασύρει σε ερωτικές υπερβολές, τις οποίες θα ενισχύσει και μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και ερωτικές αυταπάτες, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Η κατάσταση ευτυχώς θα αλλάξει, μετά τα μέσα της εβδομάδας, όταν θα νιώσουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση, με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Στα τέλη της εβδομάδας όμως, είναι πιθανό ορισμένοι να νιώσουν, περιορισμένοι και κακοδιάθετοι εξαιτίας της απαιτητικής όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο. Ιδιαίτερα δυνατοί και τυχεροί θα νιώσουν αυτή την εβδομάδα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Τις υπερβολές και τις ερωτικές ατασθαλίες,  θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ ιδιαίτερα πιεστική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 20/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα γεμίσει με ενέργεια ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά θα είναι αρκετά πιεστική, για τις σχέσεις των υπόλοιπων εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 21/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 22/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει, για 2η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα,  η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές, άσκοπα έξοδα και ερωτικά σκάνδαλα, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και ερωτικές αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που  είναι γεννημένοι μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ότι αφορά την υγεία τους, καθώς θα είναι επιρρεπείς σε λοιμώξεις ή φαρμακευτικές αλλεργίες.

Την Τετάρτη 23/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία, θα κάνει απείθαρχους και ενισχύσει την τάση να αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζοντας την φετινή γενέθλια χρονιά τους. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Πέμπτη 24/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, και θα βοηθήσει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο τους, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Παρασκευή 25/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με πολλά προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά παράλληλα και μια περίοδο όπου θα έχουμε την δυνατότητα να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας.

Το Σάββατο 26/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες και να παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 27/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς,  θα αναγκάσει να αναλάβουν νέες ευθύνες και να προχωρήσουν σε συμβιβασμούς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα εγκαινιάσει μια από τις ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά, για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) θα είναι μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδος για τις σχέσεις τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η περίοδος της ξενοιασιάς, και των υπερβολών φτάνει στο τέλος της. Για τους περισσότερους από εμάς έρχεται η ώρα να αφήσουμε στην άκρη της αυταπάτες και να οργανώσουμε με προσοχή και κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα μας βήματα, έστω και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίσουμε αρκετά τον ελεύθερο μας χρόνο. Άλλωστε οι ευθύνες πάνε μαζί με την ωριμότητα…

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Παρθένους!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pexels.com/rebeca/gonçalves

Πηγή:oroskpos.tv

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα