Δωροθέα Μερκούρη: Πώς απάντησε στο σχόλιο που δέχτηκε «Μίλα ελληνικά, ψωνάρα, βλαχάρα» 

Στην επίθεση που δέχτηκε μέσω Instagram από μία follower της, απάντησε η Δωροθέα Μερκούρη. Συγκεκριμένα, η Ελληνο-Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση για τα ελληνικά της, με την ίδια να αναδημοσιεύει τα σχόλια στο προφίλ της και να απαντά σε αυτά.

«Μίλα ελληνικά μαρή ψωνάρα, βλαχάρα, άντε», έγραφε ένα σχόλιο, ενώ σε άλλο μία άλλη follower τη χαρακτήριζε «πολύ ψώνιο και χαζή».

«Αφιερώνουμε τραγούδια σήμερα στης γυναίκες που μισούν άλλες γυναίκες», έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη στη μία ανάρτηση – απάντηση την οποία συνόδευσε με το τραγούδι «F@ck you» της Lily Allen.

Στη συνέχεια σε μία νέα ανάρτηση, έγραψε: «Οι γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε ποτέ όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη.. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος, αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το μεγάλο γυναικείο όραμα. Εσείς κυρίες που κάνετε και like στο “ψώνιο και χαζή” θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα, θα είσαστε πάντα μια σκιά, αφού ο φθόνος σας κυριεύει».

Διαβάστε επίσης

Share: