Η Κέιτ Μος «θα προτιμούσε η αδερφή της να μην μιλάει για εκείνη»

Η Κέιτ Μος, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, θέλει η ετεροθαλής αδερφής της, Λότι Μος να σταματήσει να μιλάει για εκείνη σε συνεντεύξεις της.
«Θα προτιμούσε απλά να μη σχετίζεται μαζί της» αναφέρει συγκεκριμένα η πηγή.

Απ’ ότι φαίνεται το διάσημο supermodel των ’80s και ’90s δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την μικρότερη ετεροθαλή αδερφή της. Από την άλλη, η 25χρονη Λότι Μος μιλάει συχνά, σε συνεντεύξεις της για την Κέιτ Μος και τη σχέση τους, με την τελευταία ωστόσο να μην το εγκρίνει αυτό.

Πρόσφατα, η Λότι ανέφερε στο περιοδικό «Fabulous» πως ναι μεν, η αδερφή της τη βοήθησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, ωστόσο δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Κέιτ Μος είναι πολύ ενοχλημένη από τη συμπεριφορά της αδερφής της με τις πηγές από το περιβάλλον της να αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η Κέιτ τα βρίσκει όλα αυτά πολύ ενοχλητικά. Θα προτιμούσε απλά να μη σχετίζεται μαζί της». Σύμφωνα με τα ξένα μέσα αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο την Κέιτ είναι η δήλωση της μικρότερης αδερφής της, ότι δεν έχει καμία πικρία για το γεγονός ότι η αδερφή της δεν θέλει να έχει σχέσεις μαζί της, καθώς την παρουσίασε ως την «κακιά της υπόθεσης».

Συγκεκριμένα, η Λότι Μος είχε δηλώσει: «Η αδερφή μου προφανώς έχει παλέψει με τα δικά της θέματα. Της επιτρέπεται να το κάνει αυτό. Δεν χρειάζεται να θέλει να έχει σχέση μαζί μου. Όταν ήμουν νεότερη, δεν μπορούσα να το καταλάβω. Σκεφτόμουν “γιατί κάποιος στην οικογένειά μου δεν θέλει μια σχέση μαζί μου; Δεν το καταλαβαίνω”. Αλλά τώρα έμαθα ότι η οικογένεια είναι περίπλοκη. Ακριβώς επειδή είναι ένα πραγματικά κορυφαίο μοντέλο, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι διαφορετικό για εμάς. Είναι οικογένεια. Απλώς δεν αντιλαμβανόμαστε πολλά πράγματα. Την αγαπώ. Είναι η αδερφή μου, αλλά δεν είμαστε κοντά. Είναι αυτό που είναι».

Δείτε επίσης

Share: