Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι συμφώνησαν για την επιμέλεια των πέντε σκύλων τους

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι έχουν εκκρεμότητες να διευθετήσουν μετά το διαζύγιο τους που έγινε γνωστό πριν κάποιες μέρες και αναμένεται να απασχολήσει ποικιλοτρόπως τα διεθνή μέσα.

Μεταξύ αυτών των εκκρεμοτήτων είναι και η επιμέλεια των πέντε σκυλιών τους, για την οποία το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία. Τα κατοικίδια τα είχαν υιοθετήσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους.
Τώρα έγινε γνωστό ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο πρώην σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι κατέληξαν σε συμφωνία για το πώς θα διαχειριστούν την επιμέλεια των πέντε σκυλιών στους οποίους έχουν μεγάλη αγάπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Σαμ Ασγκάρι ορίστηκε ως ο μοναδικός ιδιοκτήτης του ντόπερμαν, που αγόρασε τον Οκτώβριο του 2021 και ακούει στο όνομα Πόρσα.
Από την άλλη μεριά, η Σπίαρς θα έχει την πλήρη επιμέλεια των άλλων τεσσάρων σκυλιών τους, ενός Αυστραλιανού ποιμενικού που ονομάζεται Sawyer, ενός Yorkie που ονομάζεται Hannah και δύο άλλων μικρότερων σκυλιών.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες με τη συγκεκριμένη συμφωνία συμφωνία, παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ποπ σταρ δεν διαπραγματευόταν να μοιραστεί την επιμέλεια των σκυλιών με τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα