Μόνικα Μπελούτσι: Η σπάνια εξομολόγηση για τον έρωτά της με τον Τιμ Μπάρτον

Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον κάνοντας μερικές σπάνιες δηλώσεις.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μια ερωτευμένη γυναίκα και δεν το κρύβει. Η ηθοποιός έκανε κάποιες αποκαλύψεις στις στήλες της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού ” Harper’s Bazaar “, πριν λίγες μέρες σχετικά με την σχέση της με τον σκηνοθέτη.

«Ας πούμε ότι βρήκα στον Τιμ ένα υπέροχο πνεύμα, μια θεαματική ψυχή, κάποιον που εξελίσσεται σε ένα ονειρικό σύμπαν», εξομολογήθηκε η Μόνικα Μπελούτσι. «Είναι υπέροχος, φυσικά είναι, φυσικά και είναι», επανέλαβε γοητευμένη από τον σκηνοθέτη.

Μια σύντομη δήλωση είχε κάνει και τον περασμένο Ιούνιο. Στο περιοδικό «ELLE», η 58χρονη Ιταλίδα είχε δηλώσει ότι ξεχωρίζει την προσωπική από την επαγγελματική σχέση: «Εγώ, αγαπώ τον Τιμ. Και τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον», είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα τον άντρα, πρώτα από όλα. Είναι από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή. »

Ερωτευμένοι στους δρόμους του Παρισιού
Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο που το «Paris Match» αποκάλυψε το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες. Οι δύο ερωτευμένοι είχαν εντοπιστεί στους δρόμους του Παρισιού καθώς απολάμβαναν μια ρομαντική βραδιά πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο.

Πριν υποκύψει στη γοητεία του Μπάρτον , η Μπελούτσι είναι γνωστό ότι ήταν παντρεμένη με τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, την Deva και τη Léonie (18 και 13 ετών) . Στη συνέχεια, μεταξύ 2017 και 2019, η ηθοποιός ήταν σε σχέση με τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre.
Όσο για τον σκηνοθέτη του «Edward Scissorhands», είχε επισημοποιήσει το 2014 το τέλος της σχέσης του με την Helena Bonham Carter, μητέρα των παιδιών του, Billy (19) και Nell (15) .

Δείτε επίσης

Share: