Φωτογραφία: Polina Tankilevitch/Pexels

Τα 2 ζώδια που δυσκολεύονται να πάρουν μία απόφαση

Υπάρχουν δύο ζώδια που ένα από τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η αναποφασιστικότητα. Ο Παρθένος και ο Ζυγός είναι δύο ζώδια που δεν μπορούν να αντιληφθούν γρήγορα πιο είναι το καλύτερο για αυτούς, αναχώνονται και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την επιτυχία που έρχεται και πως θα την αποκτήσουν. Το χειρότερό τους είναι όταν αντιμετωπίζουν ένα δίλημμα, δεν μπορούν να αποφασίσουν βάση της ορθής λογικής και συνήθως επιλέγουν μία απόφαση στην τύχη.

Παρθένος

Ο Παρθένος παρότι είναι πολύ οργανωτικός όταν πρόκειται να πάρει μία σοβαρή απόφαση δυσκολεύεται πολύ να αποφασίσει. Του λείπει η σιγουριά και δεν έχει ποτέ την αυτοπεποίθηση για κάτι θετικό. Παραμένει στη σκέψη για αρκετή ώρα και όταν περνάει στην απόφαση συνήθως είναι στην τύχη. Επίσης θα τον κυνηγάει μία ζωή το ερώτημα αν πήρε την σωστή απόφαση. Η τελειότητα που τον χαρακτηρίζει δεν του συγχωρεί το να έχει κάνει λάθος.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι η προσωποποίηση της αναποφασιστικότητας. Σκέφτεται πάρα πολύ και αναλύει σε βάθος όλες τις πιθανότητες,, αυτό όμως δεν το βοηθάει στο να πάρει μία σωστή απόφαση, μάλλον τον αγχώνει περισσότερο και αργεί πολύ να επιλέξει. Ζουν σε έναν δικό τους χρόνο, που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι γύρω τους δεν μπορούν να τους περιμένουν. Πολλές φορές δεν αποφασίζουν τίποτα και χάνουν σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή τους.

Photo cover: pixabay.com/Gerd Altmann 

Διαβάστε επίσης:

Share: