Ταλούλα Γουίλις: Δείχνει το σώμα της πριν και μετά τη διατροφική διαταραχή

Η κόρη των Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ, Ταλούλα Γουίλις δημοσίευσε φωτογραφίες οι οποίες απαικονίζουν το σώμα της πριν και μετά τη διατροφική διαταραχή.
Η ίδια είναι απόλυτα ειλικρινής για το πώς έχει αλλάξει το σώμα της καθώς αναρρώνει από μια διατροφική διαταραχή.

Πριν λίγες μέρες, η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ μοιράστηκε φωτογραφίες πριν και μετά από το σώμα της λέγοντας ότι μία από τις φωτογραφίες ήταν μια «εικόνα πριν από την ανάκαμψη».

“Την αγαπώ. Και την αγαπώ και βλέπω πόσο θαρραλέα ήταν», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

«σταθερά στην πορεία μου bbs ☀️», έγραψε η 29χρονη Tallulah, προσθέτοντας τα hashtag «edrecovery» και «iloveme».

Στο καρουζέλ των φωτογραφιών, η ηθοποιός του «Whole Ten Yards» μοιράστηκε μια παλαιότερη φωτογραφία της, δείχνοντας το σώμα της με ένα πουλόβερ και εσώρουχα.

Δημοσίευσε επίσης ένα στιγμιότυπο μιας ανταλλαγής κειμένου, στο οποίο έστειλε μια νεότερη φωτογραφία της σε μια ομαδική συνομιλία.
“Κοιτάξτε το υγιές σώμα μου!!!!” έστειλε μήνυμα, στο οποίο η μεγαλύτερη αδερφή της Ρούμερ Γουίλις απάντησε: «Είσαι όμορφη».

Οι θαυμαστές πήγαν στην ενότητα σχολίων της Tallulah, επαινώντας την που εργάστηκε σκληρά για να ξεπεράσει τη διατροφική της διαταραχή.

«Συνέχισε, τα πηγαίνεις υπέροχα. Μπορείς να κάνεις δύσκολα πράγματα», έγραψε ένας χρήστης.
«Τα κάνεις καταπληκτικά ❤️», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Αυτό είναι τόσο σημαντικό. Σας ευχαριστώ που είστε ειλικρινής και αληθινή με αυτό το θέμα. Σημαίνει πολλά για το δίκτυο υποστήριξης ΕΔ [διατροφικές διαταραχές] να γνωρίζει ότι υπάρχει βοήθεια. Οι αγαπημένοι μας μπορούν πραγματικά να έχουν μια πλήρη ζωή στην ανάκαμψη 💕», σχολίασε ένας ακόμα.

«Η ιστορία σου είναι σημαντική. Σας ευχαριστώ που το μοιράζεστε 💕», πρόσθεσε ένα τέταρτο άτομο.
Η Ταλούλα έλαβε επίσης υποστήριξη από την ηθοποιό του “American Horror Story”, Sarah Paulson, η οποία έγραψε: “Σ ‘αγαπώ”.

Με τα χρόνια, η ηθοποιός του «Scarlet Letter» ήταν ανοιχτή για τον αγώνα της με την ανορεξία και τη σωματική δυσμορφία.

Το 2014, εξομολογήθηκε ότι έχασε πολλά κιλά επηρεαζόμενη από ταμπλόιντ.
«Έχω διαγνωστεί με σωματική δυσμορφία διαβάζοντας εκείνα τα ηλίθια ταμπλόιντ του f-king όταν ήμουν 13 ετών και αισθάνθηκα ότι ήμουν άσχημη, όπως πάντα», είπε στο StyleLikeU εκείνη την εποχή. «Πίστευα τους ξένους περισσότερο από τους ανθρώπους που με αγαπούσαν γιατί οι άνθρωποι που με αγαπούν να είναι ειλικρινείς;»

Εννέα χρόνια αργότερα, η ίδια έγραψε μια προσωπική επιστολή για τη Vogue σχετικά με το πώς οι γονείς της παρενέβησαν και την έστειλαν στο Driftwood Recovery στο Τέξας τον Ιούνιο του 2022, αφού πάλεψε ξανά με την ανορεξία μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Dillon Buss.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, διαγνώστηκε με οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

«Υποβλήθηκα σε μια ποικιλία θεραπειών, τα φάρμακά μου ανανεώθηκαν και μου δόθηκε μια νέα διάγνωση: Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας, μια ασθένεια που βλάπτει την ικανότητα να ρυθμίζω τα συναισθήματα και να βρίσκω σταθερότητα στις σχέσεις», εξήγησε η σχεδιάστρια μόδας.
Αφού παρέμεινε στο κέντρο ανάρρωσης για τέσσερις μήνες, η Ταλούλα είπε ότι έφυγε από το Τέξας νιώθοντας «πολύ καλύτερα» και μπόρεσε να επικεντρωθεί στην υγεία του Μπρους καθώς παλεύει με την μετωποκροταφική άνοια.

«Συνειδητοποίησα ότι αυτό που ήθελα περισσότερο από την αρμονία με το σώμα μου ήταν η αρμονία με την οικογένειά μου – να μην την ανησυχώ πια, να φέρνω μια ευγένεια στις αδερφές μου και στους γονείς μου», έγραψε.

Share: