Ο τηλεοπτικός «Ηρακλής» μπήκε στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ επειδή είναι Χριστιανός και Ρεπουμπλικάνος

Ο Κέβιν Σόρμπο, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του ως «Ηρακλής» το 1995, καταγγέλλει ότι είναι θύμα της cancel culture.

Ο 64χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έχει μπει στη «μαύρη λίστα» από το Χόλιγουντ για τις χριστιανικές του πεποιθήσεις και τις συντηρητικές του απόψεις.

Ο Κέβιν Σόρμπο σε συνέντευξή του στο Fox News, ανέφερε ότι αρχικά η βιομηχανία του θεάματος του γύρισε την πλάτη, όταν απομακρύνθηκε από τον ατζέντη του.

«Ήταν λυπηρό για μένα, ο μάνατζερ και ο ατζέντης μου επί πολλά χρόνια μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν πια να μου βρουν δουλειά και να συνεργαστούν μαζί μου επειδή είμαι Χριστιανός και συντηρητικός», είπε.

Και πρόσθεσε: «Και αναγκάστηκα σχεδόν να γελάσω με αυτό γιατί είναι ένας κλάδος που φωνάζει για ανεκτικότητα, και όμως είναι μονόδρομος. Φωνάζει για την ελευθερία του λόγου. Αλλά και το Χόλιγουντ είναι μονόδρομος. Και αυτό είναι πολύ κακό, ξέρετε. Αλλά αγαπώ τη βιομηχανία. Λατρεύω τις ταινίες και την τηλεόραση».

«Ήταν πραγματικά παράξενο. Εννοώ, εδώ είναι το θέμα. Υπάρχει ένα τόσο τεράστιο χάσμα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, και αυτό διαιωνίζεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, διαιωνίζονται από τις ταινίες, την τηλεόραση. Δεν τρέφω τέτοιου είδους θυμό και μίσος προς τους ανθρώπους. Έχω διαφορετική άποψη», συμπλήρωσε ο “Ηρακλής”.

Διαβάστε επίσης

Share: