Τζένιφερ Άνιστον: Θα «δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα μία φορά» για να δείχνει νέα

Η Τζένιφερ Άνιστον πόζαρε για το εξώφυλλο της Wall Street Journal και παραδέχτηκε ότι θα «δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα» για να δείχνει νέα – συμπεριλαμβανομένης μιας περιποίησης δέρματος με ένα… ασυνήθιστο συστατικό, το σπέρμα σολομού!

Η ηθοποιός του “Morning Show” ομολόγησε ότι ένας αισθητικός πρότεινε μια περιποίηση προσώπου με σπέρμα σολομού – και της κίνησε το ενδιαφέρον. «Πρώτα απ’ όλα, είπα: «Σοβαρά μιλάς; Πώς παίρνετε το σπέρμα του σολομού;» θυμάται η 54χρονη Άνιστον.

Ενώ η Άνιστον δοκίμασε το συστατικό της εφεύρεσης, δεν είναι σίγουρη αν ήταν αποτελεσματικό.

Το σπέρμα σολομού έχει προσδιοριστεί ως το επόμενο απαραίτητο κορεάτικο συστατικό ομορφιάς και προσφέρεται στα ιατρικά ιαματικά λουτρά, υποσχόμενο να παράγει περισσότερο κολλαγόνο, να αυξήσει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και να βελτιώσει τη μελάγχρωση και τη φλεγμονή.

Η σταρ των «Friends» ορκίζεται σε εβδομαδιαίες ενέσεις πεπτιδίων κατά της γήρανσης (που έχουν περιγραφεί ως «το νέο θεμέλιο της νεότητας») και είπε: «Πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον».
Η Άνιστον δεν κάνει μόνο ένεση πεπτιδίων, αλλά τα πίνει επίσης.

Η Άνιστον ήταν ανοιχτή για τις διαδικασίες αντιγήρανσής της όλα αυτά τα χρόνια και προηγουμένως είχε αποκαλύψει ότι δοκίμασε μπότοξ αλλά δεν της έκανε.

Το 2014, η Άνιστον είπε στο InStyle: «Πιστεύω στο «no-tox». Παραμορφώνει απολύτως τα πρόσωπα των ανθρώπων και τελικά έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Φαίνεσαι μεγαλύτερος, κατά τη γνώμη μου, όταν δεν μπορείς να κινηθείς και δεν αφήνεις τις φυσικές εκφράσεις σου να κάνουν τον δικό τους τρόπο».

Παρά το γεγονός ότι δοκιμάζει μερικά συστατικά ψαριού, η Τζένιφερ Άνιστον εξακολουθεί να αφήνει ορισμένες πτυχές της γήρανσης να συμβούν φυσικά.

Δείτε επίσης

Share: