Πέντε έμμεσοι τρόποι για να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει

Υπάρχουν πέντε έμμεσοι τρόποι για να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

  1. Τον κοιτάς έντονα στα μάτια και αφήνεις τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει. Ένα μεγάλο και ζεστό χαμόγελο, ένα μικρό και τυχαίο άγγιγμα, ένα χάδι στα μαλλιά, θα σε κάνουν να τον κερδίσεις.

2. Μία “τυχαία” σκηνοθετημένη συνάντηση στο αγαπημένο του καφέ. Ένα μικρό ατύχημα, του ρίχνεις τον καφέ και του πιάνεις την κουβέντα, του ζητάς ευγενικά να του αντικαταστήσεις τον καφέ και εφόσον ενδιαφέρεται, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

3. Αν είστε μέλη μίας κοινής παρέας, ένας σίγουρος τρόπος για να καταλάβεις αν του αιρέσεις είναι να ζηλέψει κάποιον άλλον που έχεις αφήσει να σε φλερτάρει. Όταν δεις την ενόχληση, τον πλησιάζεις και του δείχνεις το ενδιαφέρον σου.

4. Κανονίζεις μία βραδιά σε ένα φιλικό σπίτι, που θα είστε και οι δύο. Θα τον αφήσεις στην αρχή να δείξει αν υπάρχει ενδιαφέρον και αν δεν δεις κάποιο σημάδι, θα αρχίσεις μία συζήτηση για κάτι που έχεις ακούσει ότι τον ενδιαφέρει, θα τον ρωτήσεις για να τον σερβίρεις την ώρα του φαγητού, θα τον ρωτήσεις τι θέλει να πιει και σίγουρα από την στάση του θα καταλάβεις αν του αρέσεις.

5. Πολύ απλά μπορείς να αρχίσεις μία κουβέντα για σχέσεις και ανάλογα το πως θα εξελιχθεί η κουβέντα, θα έχεις τη δυνατότητα από τις απαντήσεις του να καταλάβεις πολλά πράγματα και κυρίως αν ενδιαφέρετε για εσένα.

Photo cover:pixabay.com/Inactive account – ID 5688709/man

Διαβάστε επίσης:

Share: