Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο βίντεο μέσα από το μαιευτήριο μιλώντας στον Φρέντυ Γερμανό

Ενα βίντεο ντοκουμέντο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση λίγες ώρες αφού έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, έφερε στο φως της δημοσιότητας η σελίδα Aliki Vougiouklaki Online στο Facebook.

Πρόκειται για μία ιστορική συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό από το κρεβάτι του μαιευτηρίου αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της, Γιάννη.

Στις 4 Ιουνίου του 1969 η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Η μεγάλη σταρ μίλησε αποκλειστικά στον Φρέντυ Γερμανό για τον γιο της σε μια συγκλονιστική συνέντευξη.

Η αξέχαστη ηθοποιός εκείνην την εποχή βίωνε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. «Δεν βρίσκω λόγια να σου πω πώς αισθάνομαι τώρα που έγινα μητέρα. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Νομίζω πως έκανα ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα. Αισθάνομαι σπουδαία. Βέβαια το να αποκτήσεις ένα παιδί είναι απλό και φυσικό αλλά ακριβώς στην απλότητα του πράγματος βρίσκεται και το μεγαλείο του» δήλωσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον φίλο της και δημοσιογράφο.

«Καμία επιτυχία, καμία δόξα, κανένα χειροκρότημα δεν μπορεί να δώσει σε μία γυναίκα αυτό που μπορεί να της δώσει η χαρά της μητρότητας» είχε συμπληρώσει.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα