Ελεονώρα Μελέτη: Η οργισμένη ανάρτηση για τους γονείς που εγκατέλειψαν το μωρό τους, λόγω της αναπηρίας του

Η Ελεονώρα Μελέτη απασφάλισε εναντίον γονιών που εγκατέλειψαν το μωρό τους, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού λόγω της αναπηρίας τους.

Η παρουσιάστρια αναδημοσίευση μία έκκληση για πράγματα για το μωρό, που της έστειλε follower της και σε μία οργισμένη αντίδρασή της ανέφερε πως «Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει. Εγώ το ανεβάζω για τους δύο γονείς. Το εγκατέλειψαν επειδή είναι παράλυτο».

Και συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη στο story της στο Instagram: «Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να γίνουν γονείς, δεν πρέπει να γίνονται όλοι γονείς. Σε κάποιους σαν αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να απαγορεύεται να γίνουν γονείς. Μην ακούσω δικαιολογίες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δικαιολογίες. Και πρέπει να βρεθεί αυτός ο τρόπος που θα κάνει την αξιολόγηση σε όλους μας. Και πριν γίνουμε γονείς και αφότου γίνουμε γονείς. Και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό».

«Έχω κάνει ρεπορτάζ στο Μητέρα, έχω πάει εκεί, τα έχω δει. Άλλα αφημένα γιατί είναι άρρωστα, άλλα «ανεπιθύμητα», άλλα από γονείς τοξικομανείς. Έλεος. Φτάνει» καταλήγει Η παρουσιάστρια.

Το κείμενο που αναδημοσίευσε είναι μία έκκληση για την μικρή Δέσποινα «Αυτή η μικρή είναι η Δέσποινα και την έχουν εγκαταλείψει οι γονείς της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού επειδή είναι παράλυτη στα ποδαράκια της! Την προσέχουν εδώ οι νοσηλεύτριες και οι γιατροί όμως έχει ανάγκη από ρούχα και γενικά πράγματα μωρού, όπως μαστικά για τα δόντια, pampers, παιχνιδάκια και ό,τι άλλο μπορεί να έχετε σπίτι σας που δεν το χρησιμοποιείτε! Εγώ δυστυχώς τα έχω δώσει όλα και δεν έχω κάτι άλλο! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας μου στείλει dm να συντονιστούμε».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα