Τα τρία ζώδια που πάντα πεινάνε

Υπάρχουν τρία ζώδια που καταναλώνουν περισσότερο φαγητό από αυτό που αντέχουν. Ο Καρκίνος, ο Παρθένος και ο Ιχθύς έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο να τρώνε, είτε είναι φαγητό, είτε είναι γλυκό. Γενικότερα έχουν την τάση να τσιμπολογούν όλο το 24ωρο, να τρώνε απλά επειδή τους αρέσει και το χαίρονται.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος και μαγειρεύει και τρώει ότι μαγειρεύει. Είναι καλός μάγειρας και φτιάχνει μεγάλη ποσότητα την οποία δεν θα σταματήσει αν δεν τη φάει. Επίσης αν δεν θέλει να μαγειρέψει, θα παραγγείλει από το καλύτερο εστιατόρια και θα πάρει πολλά πιάτα, απλά και μόνο για να τα δοκιμάσει, όχι επειδή πεινάει.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα φάει όση ποσότητα έχει στο πιάτο του ή στο τραπέζι του και για αυτό φροντίζει να βάζει μεγάλες ποσότητες. Θα φάει απαραίτητα γλυκό και μετά θα πάει στο γυμναστήριο. Θα τηρήσει και τα τρία απαραίτητα γεύματα της ημέρας. Αν είναι καλεσμένος προφανώς πρώτα θα φάει στο σπίτι και μετά θα βγει και θα φάει και έξω.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς τρώει πολύ γιατί δεν έχει τακτικό πρόγραμμα και όταν πεινάει απλά τρώει ότι βρει γύρω του. Μπορεί να κάνει και πέντε γεύματα την ημέρα, χωρίς απαραίτητα να το θυμάται. Επίσης επιλέγει μεγάλες ποσότητες και αγαπάει το Junkfood. Τo γλυκό είναι ένα πιάτο που δεν θα λείψει από το καθημερινή του διατροφή.

Photo cover:pixabay.com/Free-Photos

Διαβάστε επίσης:

Share: