Ο 50 Cent νευριασμένος πέταξε το μικρόφωνο στο πλήθος και τραυμάτισε θεατή!

Στη μέση μιας συναυλίας στο Λος Άντζελες, ο 50 Cent… έχασε την υπομονή του κούνησε βίαια το μικρόφωνό του, το οποίο, τελικά προσγειώθηκε σε έναν θεατή!

Μετά την τραγουδίστρια Cardi B, τώρα είναι η σειρά του 50 Cent να μπλέξει σε μια… υπόθεση μικροφώνου. Αυτή την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, ο 50 Cent νευριάσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του που δόθηκε στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες, στο πλαίσιο της περιοδείας του “Final Lap 2023”.

Καθώς τραγουδούσε στη σκηνή, ο 48χρονος ράπερ μπλέχτηκε με τα ελαττωματικά μικρόφωνα που έδωσε η τεχνική του ομάδα. Ο Αμερικανός σταρ έχασε την ψυχραιμία του και πέταξε βάναυσα το μικρόφωνο σε έναν απαγορευμένο για το κοινό χώρο. Όμως, εκείνο το βράδυ, η Bryhana Monegain, οικοδεσπότης του Power 106 (ραδιοφωνικός σταθμός που ειδικεύεται στο ραπ), βρίσκεται στον χώρο και δέχεται το αντικείμενο στο πρόσωπο.

Ένα ακούσιο γεγονός σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Αν και ο ερμηνευτής του «In Da Club» δεν έχει μιλήσει ακόμη, ο δικηγόρος του Scott Leemon μίλησε για το περιστατικό, το οποίο έγινε ακούσια σύμφωνα με τον ίδιο. «Όπως είπα στο LAPD, ο πελάτης μου Curtis Jackson (πραγματικό όνομα 50 Cent) δεν θα πετούσε ποτέ σκόπιμα μικρόφωνο σε κανέναν. Όποιος λέει το αντίθετο δεν έχει όλα τα δεδομένα και δεν είναι σωστά ενημερωμένος», είπε σε μια δήλωση που μοιράστηκε το « Entertainement Weekly ».
Εβδομάδες νωρίτερα, η Cardi B μηνύθηκε επίσης αφού πέταξε το μικρόφωνό της στο κοινό κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας. Στις εικόνες, η ερμηνεύτρια του «WAP» θυμωμένη με θεατή πέταξε το αντικείμενο προς την κατεύθυνση του . Αλλά έχασε τον στόχο της και το ανικείμενο προσγειώνεται σε άλλον!

Δείτε επίσης

Share: