Σελίν Ντιόν: Κάνει τα πάντα για να γίνει καλά από τη φρικτή ασθένεια

Ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε πως πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person. Από τότε., η διάσημη τραγουδίστρια, δίνει μία σκληρή μάχη με τη “φρικτή ασθένεια”, όπως αναφέρει η αδελφή της.

Μάλιστα, όπως τονίζει στη συνέντευξή της στο «HELLO!» η Κλοντέτ, η αδελφή της «Είναι δυνατή γυναίκα», συμπληρώνοντας πως «είναι μια ασθένεια για την οποία ξέρουμε τόσο λίγα».

«Υπάρχουν σπασμοί, που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Πώς πετάγονται συχνά οι άνθρωποι μέσα στη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι; Μοιάζει λίγο με αυτό, αλλά σε όλους τους μύες», δήλωσε, αναφερόμενη στα συμπτώματα.

«Υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, για να μειώσουμε τον πόνο της», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στην Σελίν Ντιόν. «Ευχόμαστε οι ερευνητές να βρουν μια θεραπεία για αυτή τη φριχτή ασθένεια», πρόσθεσε.

Η 55χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις συναυλίες της και ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της μέχρι να είναι έτοιμη να επιστρέψει στη σκηνή. Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η Ντιόν δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα