Τα τρία ζώδια που δεν “τρελαίνονται” για την καθαριότητα

Υπάρχουν τα ζώδια που έχουν μανία με την καθαριότητα και υπάρχουν και τα ζώδια που ξεχνάνε να πλένονται. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Δίδυμο. τον Λέων και τον Αιγόκερω που τηρούν τους απλούς και βασικούς κανόνες καθαριότητας.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος πάντα μυρίζει υπέροχα και αυτό το οφείλει στην πολύ κολόνια που βάζει κυρίως μετά την τρίτη μέρα που έχει να κάνει μπάνιο. Το αυτοκίνητό του είναι ζήτημα αν το πλένει δύο φορές το χρόνο. Το σπίτι του το καθαρίζει όταν θα τον πιάσει η αλλεργία από τη σκόνη ή όταν περιμένει κόσμο.

Λέων

Ο Λέων θα κάνει μπάνιο στις διακοπές του, και στις ημέρες των εθνικών εορτών. Γενικότερα βαριέται, αν έχει καινούργιο φλερτ στη ζωή του θα κάνει μπάνιο για να εντυπωσιάσει. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι του Λέων του αρέσει η μυρωδιά του και για αυτό δεν κάνει συχνά μπάνιο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι η μεγάλη απάτη. Είναι όλα τέλεια ή μάλλον δείχνουν όλα τέλεια. Όταν ανοίξεις την ντουλάπα του θα πέσουν όλα κάτω. Όταν θα σηκώσει το χαλί, βέβαια μετά από τρία χρόνια, θα βρει από κάτω βρύα και λειχήνες. Ότι κρυφή γωνιά υπάρχει, αν κοιτάξεις προσεκτικά μπορεί να πεταχτεί κάποιο νέο έντομο της χλωρίδας μας.

Photo cover:pixabay.com/kalhh 

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα