Η Σάσα Σταμάτη για τις επισκέψεις της σε ψυχίατρο: “Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες”

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και που χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχιάτρου για να μπορέσει να τα διαχειριστεί. Η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της και τη βοήθεια που αναγκάστηκε να ζητήσει από ψυχίατρο.

«Όλα ξεκίνησαν όταν δεν μπορούσα πλέον να κοιμηθώ, είχα να κοιμηθώ 3 μήνες. Τότε ήταν που αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο να ζητήσω βοήθεια, γιατί δεν μπορούσα άλλο, δεν άντεχα. Είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν και δεν μπορούσα να κοιμηθώ», ανέφερε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Και συνέχισε: «Ξύπνησα ένα πρωί, είχα μουδιάσει ολόκληρη, είχα ταχυπαλμίες. Πήγα στο Θριάσιο, μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα. Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ, είχα πάλι ταχυπαλμίες, με είδε ψυχίατρος και μου είπε πως έχω πάρα πολύ άγχος… είμαι αγχώδης, και η εξωστρέφειά μου είναι η άμυνά μου. Ξαναπήγα στο Θριάσιο και τώρα πρόσφατα γιατί είχα ένα βάρος στο στήθος που δεν έφευγε με τίποτα, μου έβαλαν έναν ορό και επανήλθα».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα της

Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της, είπε πως πλέον το «έχει δουλέψει» και δεν την επηρεάζει τόσο, όσο πριν γιατί το «είχε πάρει όλο πάνω της».

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα, δεν είμαστε πλούσιοι αλλά φρόντισε για εμάς, για τα πάντα. Κάποια στιγμή κάτι δεν πήγε καλά στις δουλειές του και έπεσε σε κατάθλιψη, γεγονός στο οποίο δεν δώσαμε βάση γιατί δεν ξέραμε τότε πολλά και κλείστηκε στο σπίτι», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Και συνέχισε την εξομολόγησή της: «Κάποια στιγμή, τον έπιασε μανία. Μια μέρα άρχισαν να έρχονται λογαριασμοί 1000 ευρώ, με έπαιρναν τηλέφωνο από μαγαζιά να πάω να τον μαζέψω… θα τον άφηνα στον δρόμο για να πει ο κόσμος, τι; Μία μέρα τον πήρα τηλέφωνο, μου είπε πως είναι σε μια καφετέρια στην Ελευσίνα και κάλεσα την Αστυνομία να πάει να τον μαζέψει».

«Νοσηλεύτηκε αρχικά στο Δρομοκαΐτειο, μετά στο Δαφνί για ένα μήνα, όπου όταν βγήκε από εκεί ήταν πολύ καλά, γύρισε σπίτι και έπεσε πάλι σε κατάθλιψη και δεν ήθελε να πάει σε γιατρό. Ένα βράδυ τον πήγα στο Αιγινήτειο, όπου οι γιατροί του μίλησαν προσωπικά και τους είπε πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του».

«Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένα θέμα με τα πόδια του και τον βάλαμε σε ένα κέντρο αποκατάστασης για να τον δουν φυσικοθεραπευτές και έπαιρνα τηλέφωνο κάθε εβδομάδα γιατί τότε επί κορονοϊού δεν μπορούσα πηγαίνω, και μου έλεγαν κάθε βδομάδα πως είναι ΄καλά και σταθερά’ , ώσπου ένα βράδυ με καλούν και μου λένε πως δεν είναι καλά…».

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η κατάσταση του πατέρα της όταν βγήκε από το κέντρο ήταν άθλια.

«Πάμε στην Κόρινθο, στο νοσοκομείο, τον κοιτάνε και μου λένε πως δεν έχει νεφρά, ‘έχει να φάει και να πιει νερό ένα μήνα’. Έπαθα σοκ, μανιοκατάθλιψη είχε, και προέκυψαν άλλα θέματα» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα