Search
Close this search box.

Κέβιν Κόστνερ: Η διατροφή που θα καταβάλλει κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου

.

Ο Κέβιν Κόστνερ θα πληρώνει στην εν διαστάσει σύζυγό του, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, 63.000 $ το μήνα για διατροφή παιδιών, λιγότερο δηλαδή από το μισό ποσό της τρέχουσας συμφωνίας.
Ο Κέβιν Κόστνερ φέρεται να έχει διαταχθεί να πληρώνει στην εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, 63.209 δολάρια το μήνα ως διατροφή παιδιών μετά από μια μακρά και επίμαχη δικαστική μάχη.

Ο δικαστής του Λος Άντζελες που επέβλεπε την υπόθεση πήρε την απόφαση αυτή την Παρασκευή, χορηγώντας το προτεινόμενο ποσό του ηθοποιού, σύμφωνα με το TMZ.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο δικαστήριο, ο σταρ του «Yellowstone» φέρεται να είπε ότι ήθελε να μεταβιβάσει την περιουσία του στα παιδιά του και επέμεινε: «Δεν κρύβω χρήματα από τη γυναίκα μου».

Η Page Six επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Κόστνερ για σχόλιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Η απόφαση ήρθε ως νίκη για τον ηθοποιό, ο οποίος είχε κληθεί να καταβάλει μηνιαίες πληρωμές 129.755 δολαρίων στην πρώην σχεδιάστρια τσαντών για τα τρία παιδιά τους — τον Κέιντεν, 16, τον Χέις, 14 και την Γκρέις, 13 — τον Ιούλιο.

Ωστόσο, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η 49χρονη Μπάουμγκάρτνερ, υπέβαλε αίτημα για αύξηση αυτού του ποσού στα 175.057 δολάρια, λέγοντας ότι ήθελε τα παιδιά τους να «απολαύσουν τον ίδιο τρόπο ζωής» και με τους δύο γονείς.

Κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής ακρόασης την Πέμπτη για να συζητηθεί το αίτημά της, η Μπάουμγκάρτνερ μείωσε αυτό το ποσό σε 161.592 $ μετά την τελευταία αξιολόγηση ενός λογιστή.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι η πολυτελής ζωή «είναι στο DNA των παιδιών τους σε αυτό το σημείο».
Στη συνέχεια, η ίδια απαρίθμησε όλα τα αθλήματα στα οποία ασχολούνται οι έφηβοι, καθώς και τα σπίτια που έχει η οικογένεια, υποστηρίζοντας ότι το κίνητρό της ήταν «πολύ περισσότερα» από τα υλικά πράγματα.

«Είναι μια εμπειρία», είπε στο δικαστήριο, περιγράφοντας το σπίτι της οικογένειας ως «κοινότητα».

«Δημιουργούμε ό,τι μπορούμε να ονειρευόμαστε εδώ», πρόσθεσε, επιμένοντας ότι η δικαστική απόφαση «πρέπει να επιτρέπει στα παιδιά να υποστηρίζονται σε επίπεδο ανάλογο με τον σημαντικό πλούτο του Κέβιν, ακόμα κι αν αυτό το επίπεδο υποστήριξης βελτιώνει επίσης το επίπεδο της δικής μου ζωής”
Σύμφωνα με την Μπάουμγκάρτνερ, αυτό το «πρότυπο ζωής» θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα σπίτι «συγκρίσιμο» με το σπίτι του Κόστνερ των 145 εκατομμυρίων δολαρίων και «πολυτελείς διακοπές» με ιδιωτικά αεροπλάνα.

Επικαλούμενος τη συμφωνία τους 129.755 δολαρίων και τα πιθανά οικονομικά οφέλη του υποτιθέμενου νέου ειδύλλου της Μπάουμγκάρτνερ, ο 68χρονος Κόστνερ, θεώρησε ότι δεν ήταν απαραίτητη η αύξηση.
Μάλιστα, προηγουμένως υποστήριξε ότι τα 51.940 δολάρια το μήνα ήταν το πιο «λογικό» ποσό και κατηγόρησε την Μπάουμγκάρτνερ ότι ζήτησε περισσότερα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τα δικά της έξοδα, συμπεριλαμβανομένης της πλαστικής χειρουργικής.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάουμγκάρτνερ κατηγόρησε πρόσφατα τον ηθοποιό ότι «απόκρυψε» στοιχεία που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές του συναλλαγές, υποστηρίζοντας ότι η καθαρή του περιουσία στην πραγματικότητα τετραπλασιάστηκε στα 400 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του σχεδόν 19χρονου γάμου τους.
Το πρώην μοντέλο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Μάιο, μετά από 19 χρόνια γάμου. Είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2004.

Το ζευγάρι υπέγραψε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει πόσα χρήματα παίρνει η Μπάουμγκάρτνερ από τον Κόστνερ για υποστήριξη και περιγράφει την κατάσταση της ζωής της μετά τον χωρισμό.

Ωστόσο, προσπάθησε πρόσφατα να το αμφισβητήσει και αυτό, λέγοντας στο δικαστήριο ότι μπορεί να μην «κατάλαβε» τι υπέγραψε.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα