Ρίκι Μάρτιν: Κατέληξε σε συμφωνία με τον πρώην σύζυγό του Τζουάν Γιοσέφ

Ο Ρίκι Μάρτιν κατέληξε σε συμφωνία με τον πρώην σύζυγό τουΤζουάν Γιοσέφ σχεδόν 2 μήνες μετά την κατάθεση διαζυγίου που κατέθεσε ο τραγουδιστης.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του PEOPLE, το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε μια μη αμφισβητούμενη γραπτή συμφωνία για το διαζύγιό τους. Τώρα το μόνο που μένει είναι ένας δικαστής να υπογραψει τη συμφωνία ώστε να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο τους.

Με κοινή δήλωση που έκαναν αποκλειστικά στο PEOPLE, τον περασμένο μήνα, ο Ρίκι Μάρτιν και ο Τζουάν Γιοσέφ ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Συγκεκριμένα ανέφεραν: “Αποφασίσαμε να τερματίσουμε το γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας αυτό που ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια“ και συνέχισαν: “Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο την ειρήνη και τη φιλία για να συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον”.

Ο Ρίκι Μάρτιν και ο Τζουάν Γιοσέφ γνωρίστηκαν το 2015 ενώ δημοσιοποίησαν πρώτη φορά τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί στο amFAR Inspiration Gala του 2016. Την ίδια χρονιά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και το 2018 παντρεύτηκαν.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν μαζί δύο παιδιά, την Lucia, που γεννήθηκε το 2018, και τον Renn, που γεννήθηκε το 2019. Ο Ρίκι Μάρτιν έχει ακόμα δύο παιδιά τα δίδυμα αγόρια, Matteo και Valentino, που γεννήθηκαν το 2008.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα