Τα δύο ζώδια που είναι μαρτυριάρηδες

Υπάρχουν δύο ζώδια που είναι πολύ μαρτυριάρηδες. Αν θέλεις να μαθευτεί κάτι πολύ γρήγορα θα το εμπιστευτείς σε έναν Δίδυμο και σε έναν Παρθένο. Τα νέα σου θα ταξιδέψουν πολύ γρήγορα. Είναι δύο ζώδια που είναι καλά παιδιά και καλοί φίλοι, αλλά για τους δικούς τους λόγους δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Δίδυμος

Η γλώσσα του Δίδυμου τρέχει σαν ροδάνι… Δυστυχώς για αυτόν, δεν βάλει γλώσσα μέσα, τα λέει όλα και πολλές φορές το κάνει από κεκτημένη ταχύτητα. Δεν κάνει μία δεύτερη σκέψη για το τι πρέπει να πει και τι όχι. Μπορεί πάνω στην ένταση του, να μην φιλτράρει ότι μαρτυράει το μυστικό που του έχεις εμπιστευτεί. Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που χάνουν φίλους στην πορεία της ζωής του, από παρεξηγήσεις για τα λόγια που δεν έπρεπε να έχει πει.

Παρθένος

Ο Παρθένος που πάντα τα ξέρει όλα και θέλει να το επιδεικνύει, κάνει το μεγάλο λάθος και αποκαλύπτει τα μυστικά που του έχεις εμπιστευτεί. Ο Παρθένος επιβεβαιώνεται όταν λέει πολλά πράγματα για ένα θέμα. Στον γρήγορο ειρμό του δεν αντιλαμβάνεται ότι μαρτυράει τα μυστικά σου. Απλά ο Παρθένος έχει τον τρόπο, παρά του ότι μιλάει πολύ, να κρατάει τις παρέες του, χωρίς να τον παρεξηγούν.

Photo cover:pixabay.com/Sammy-Sander

Διαβάστε επίσης:

Share: