Τα δύο ζώδια που δεν υπολογίζουν το χρήμα

Υπάρχουν δύο ζώδια που δεν γνωρίζουν την έννοια της οικονομίας. Ο Τοξότης και ο Ιχθύς είναι τα δύο ζώδια που δεν υπολογίζουν το χρήμα και ξοδεύουν αλόγιστα.

Τοξότης

Ο Τοξότης συνήθως έχει αρκετό χρήμα και για αυτό δεν το υπολογίζει. Θέλει να περνάει καλά και ας του κοστίζει. Η προτεραιότητα του είναι οι εμπειρίες του και αυτό ξέρει να το πληρώνει καλά. Ένας Τοξότης δεν θα κάνει ποτέ αποταμίευση. Ξοδεύει όσα έχει εκείνη την στιγμή επάνω του, αρκεί να το θέλει. Θα ξοδέψει αρκετά χρήματα για να κάνει δώρα σε ανθρώπους που αγαπάει. Θα πληρώσει ακριβά για να φάει σε ένα πολύ καλό εστιατόριο, θα σχεδιάσει ένα πολύ ακριβό ταξίδι, θα ψωνίσει μέχρι να δει ότι δεν έχει άλλα χρήματα….

Ιχθύες

Ο Ιχθύς όταν δει ότι έχεις κάποια ανάγκη θα προσφερθεί να σε βοηθήσει. Συνήθως του χρωστάνε αρκετά δανεικά, που ξέρει ότι δεν θα τα πάρει πίσω. Του αρέσει όμως και η πολυτελή ζωή. Θα επιλέξει να περάσει τις διακοπές του σε ένα πολύ ακριβό ξενοδοχείο. Θα αγοράσει ένα αυτοκίνητο της τελευταίας τεχνολογίας με όλα τα έξτρα αξεσουάρ. Όταν θα πάει για ψώνια θα αγοράσει ότι είναι μέσα στη μόδα και κοστίζουν ακριβά.

Photo cover:pixabay.com/Michal Jarmoluk 

Διαβάστε επίσης:

Share: