Κώστας Μακεδόνας: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την αλλαγή του επιθέτου του

Ο Κώστας Μακεδόνας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Και θυμήθηκε την περίοδο που κλήθηκε να αλλάξει το επίθετό του σε «Μακεδόνας», ενώ αποκάλυψε και ποιος ήταν ο εμπνευστής.

“Ξεκίνησε ότι πρέπει να αλλάξουμε το επίθετο και εγώ φρίκαρα. Λέω ότι δεν γίνεται αυτό, θα στενοχωρήσω τους γονείς μου και δεν θέλω. Τι έχει το επίθετό μου; Μου είπαν όχι πρέπει να το αλλάξουμε γιατί το Πάκας είναι μεν ωραίο, εύκολο αλλά δεν είναι καλλιτεχνικό”, ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: “Ξεκίνησε μία διαδικασία ανεύρεσης καλλιτεχνικού επιθέτου, το οποίο μας έβγαλε ασύλληπτα γέλια επί αρκετές εβδομάδες. Από τη μία γελούσα και από την άλλη ήμουν πολύ φρικαρισμένος γιατί δεν ήθελα με τίποτα να γίνει αυτό, να πάρω ένα άσχετο όνομα και να το φορέσω επάνω μου”» είπε αρχικά”.

“Ένα πρωί με πήρε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μου λέει: ξύπνησες; Πήγαινε πλύσου γιατί βαφτίστηκες. Ξαναπάρε με. Τον πήρα μετά από λίγο και μου λέει: Μακεδόνας, το σκέφτηκε η Λίνα Νικολακοπούλου. Λέω αυτό είναι! Μου αρέσει! Έτυχε την ίδια ημέρα να κατεβαίνουν οι γονείς μου Αθήνα και πήγα να τους πάρω από το τρένο. Τους το είπα φοβούμενος το πως θα αντιδράσουν και με το που το άκουσαν, μου είπαν τι ωραίο! Λέω δεν σας πειράζει; Όχι μου είπαν, όλοι θα ξέρουν ότι είσαι εσύ. Έχει μέσα και την καταγωγή”» “, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης

Share: