Τζίμι Κίμελ: Αποκάλυψε την γενναιόδωρη προσφορά των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five» ότι οι φίλοι του Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη προσφορά όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.

Όπως αποκάλυψε, ο Τζίμι Κίμελ, οι δύο Χολιγουντιανοί σταρ προσφέρθηκαν να πληρώσουν τις αποδοχές δύο εβδομάδων όλων όσων εργάζονταν στο «Jimmy Kimmel Live!».

«Ο Μπεν Άφλεκ και ο “απαίσιος” Ματ Ντέιμον επικοινώνησαν μαζί μου και προσφέρθηκαν να πληρώσουν το προσωπικό της εκπομπής για δύο εβδομάδες, μια εβδομάδα ο καθένας», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι αποφάσισε να απορρίψει την πρότασή τους γιατί, «ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν δική τους ευθύνη».

Έκανε επίσης γνωστό ότι ο Ράιαν Ρέινολντς προσφέρθηκε να δώσει στο προσωπικό της εκπομπής δωρεάν υπηρεσίες για ένα χρόνο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει και η οποία είναι και χορηγός του podcast.

Ο διάσημος παρουσιαστής δήλωσε επίσης ότι ήθελε να παραιτηθεί από την εκπομπή. «Ήθελα να αποσυρθώ, περίπου, το διάστημα που ξεκίνησε η απεργία. Και τώρα, συνειδητοποιώ, “Ω ναι, είναι ωραίο να δουλεύεις”».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα