Νένα Χρονοπούλου: Ξέσπασε εναντίον των υποψήφιων στις δημοτικές εκλογές που θυμήθηκαν τώρα τον εθελοντισμό

Η Νένα Χρονοπούλου έκανε μία οργισμένη ανάρτηση, ξεσπώντας εναντίον των υποψήφιων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίοι – όπως αναφέρει – τώρα θυμήθηκαν τον… εθελοντισμό.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και Γραμματέας Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ-4amea, στη μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, τα “έχωσε” σε εκείνους τους υποψήφιους, που όπως λέει, λόγω των εκλογών, πλησίασαν το δίκτυο στήριξης ΑμεΑ, του οποίου είναι μέλος, ως μητέρα ΑΜΕΑ, για “να το βάλουν στο βιογραφικό τους”.

Η ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου

Έγραψε αναλυτικά:

«ΕΚΛΟΓΕΣ… Μην είναι νόσος τελικά; Μην είναι πάθος τρελό και αλλοπαρμένο; Μην είναι η ανάγκη του κάθε ένα για “εξουσία” σε ένα μικρόκοσμο που μπορεί να τον αποκαλέσουν για πρώτη φορά “ΠΡΟΕΔΡΟ” ; Μην είναι μικρόβιο που έχει μολύνει κάθε λογική και παρασύρει κόσμο και ντουνιά στη σήψη της ψηφοθηρίας;

Μην είναι αρρώστια του μυαλού και της τσέπης και τούμπαλιν; Ενώ θα έπρεπε να είναι αγάπη για τον τόπο σου, αγάπη για τους ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και τεράστια ευθύνη πάνω στις μικρές σου πλάτες να σταθείς άξιος εργάτης για το καλό του κάθε ενός που ευθύνεσαι, ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ! Βλέπουμε ένα σωρό υποψηφίους να γελάνε μεταξύ τους, να κολακεύουν ο ένας τον άλλο με σχόλια γεμάτα ευγένεια όπως “καλή επιτυχία αγάπη μου”, και “να σκίσεις γιατί σου αξίζει” και δυστυχώς γνωρίζουμε πως στην πραγματικότητα ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ και τα πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν !

Όμως έχουμε εκλογές και στις εκλογές τους ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ!!! Γι’ αυτό μια ζωή πιστεύουμε πως θα έχουμε ανάγκη το κάθε λαμόγιο, τον κάθε απατεώνα και τυχοδιώκτη, τον κάθε γλείφτη και την κάθε γελοία που ξεβρακώνεται δημόσια και χορεύει σαν την αρκούδα στο Tik tok ξεδιάντροπα, για να γεμίσουμε το ψηφοδέλτιο… Μα κανένας σας δεν καταλαβαίνει πως με αυτό το επίπεδο στο ψηφοδέλτιο σας ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ;

Ε’ λοιπόν ακούστε φίλοι μου, επειδή γεμίσαμε υποκείμενα με πλατιά χαμόγελα και ικανότητα σαλίγκαρου ο οποίος ανεβαίνει : Έρποντας, γλύφοντας και με τα… ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ… Θα ξεκαθαρίσουμε κάτι, εδώ στο προσωπικό μου προφίλ και στις προσωπικές μου σελίδες, θα κάνουμε ένα Τour αναρτήσεων , στους ανθρώπους που είναι χρόνια εθελοντές κοντά μας, ή υποστηρικτές ή ομοϊδεάτες ή φίλοι ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΓΝΗΣΙΟΙ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΥΧΗΣ που στάθηκαν δίπλα μας όταν κανένας σας δεν ήξερε τι θέλουμε να κάνουμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, είναι ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Όλοι οι υπόλοιποι που θυμηθήκατε προεκλογικά να πλησιάσετε τη 4ΑΜΕΑ και να δηλώσετε ξεδιάντροπα ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για να το βάλετε στο βιογραφικό σας, επειδή ΖΗΛΕΨΑΤΕ όσους ήδη έχουν στηρίξει την τόσο σοβαρή προσπάθεια που κάνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια, παρακαλώ απομακρυνθείτε από εμάς».

Διαβάστε επίσης

Share: