Πιρς Μπρόσναν: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τη γυναίκα του

Ο Πιρς Μπρόσναν και η σύζυγός του Keely Shaye Smith παντρεύτηκαν πριν από 22 χρόνια και εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί ενώ συχνά ανεβάζουν κοινές τπυς φωτοραφίες στο instaram.

Ο ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη του για τη συζυγό του με αναρτήσεις του στα social media. Έτσι και αυτή τη φορά έκανε μια νέα δημοσίευση όπου ανέβασε φωτογραφία του μαζί μρ την γυναίκα του, την οποία αγκαλιάζει σφιχτά ενώ το ζευγάρι χαμογελά στον φωτογραφικό φακό. “Στέλνοντας αγάπη σε όλους” έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση:

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις 8 Απριλίου 1994 στο Μεξικό, ενώ παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2001 στην πατρίδα του την Ιρλανδία.

Λίγα χρόνια μετά τη γνωριμία τους, το ζευγάρι υποδέχτηκε δύο αγόρια. Ο Ντύλαν, τώρα είναι 25 ετών, και ασχολείται με τη μουσική ενώ ο μικρότερος του, ο Πάρις (22), μόλις αποφοίτησε από αμερικανικό πανεπιστήμιο .Ο 70χρονος ηθοποιός ήταν ήδη πατέρας ακόμα τριών παιδιών: του Sean (39), που γεννήθηκε από τη σχέση του με την Cassandra Harris, καθώς και της Charlotte, που γεννήθηκε το 1971 και του Christopher, που γεννήθηκε το 1972, δύο παιδιών που η Αυστραλή ηθοποιός, που πέθανε το 1991 (έπασχε από καρκίνο) είχε από προηγούμενη σχέση. Το 2013, η κόρη της, Charlotte, πέθανε επίσης από την ίδια ασθένεια.

Δείτε επίσης

Share: