Τα τρία ζώδια που τρελαίνονται για το φλερτ

Το φλερτ για κάποια ζώδια είναι το οξυγόνο της ζωής τους, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Σκορπιός αγαπάνε τόσο το φλερτ όσο και την πρόκληση για το αν θα τα καταφέρνουν να κατακτήσουν την καρδιά που έχουν στοχεύσει.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός και γόης, μπορεί πολύ εύκολα να φλερτάρει και να κάνει τις ντροπαλές γυναίκες να κοκκινίζουν, αλλά ταυτόχρονα το διασκεδάζει. Το φλερτ είναι μία πρόκληση και χρησιμοποιεί το χιούμορ του για να τα καταφέρει. Έχει συγκεκριμένες ατάκες για όλες τις περιπτώσεις φλερτ. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από έναν Δίδυμο γιατί δείχνει ανοιχτό άτομο με έντονο βλέμμα.

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπάει και το φλερτ αλλά και τον έρωτα. Πολλές σχέσεις του άρχισαν από ένα απλό φλερτ και κατέληξαν σε Χάρη σε μακροχρόνια σχέση. Το φλερτ του Ζυγού έχει μέθοδο και τέμπο. Αρχίζει με μία ελαφριά κουβέντα, περιμένει να πάρει το πράσινο φως και πολύ γρήγορα προχωράει στο πρώτο ραντεβού. Αν τον ενδιαφέρεις και εγκεφαλικά θα συνεχίσει να βγαίνει μαζί σου.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θεωρεί το φλερτ ως μία φυσιολογική λειτουργία του. Όταν ακούει για φλερτ έχει μία άλλη αντίληψη. Για τον Σκορπιό συνήθως το φλερτ, κυρίως το έντονο, περιλαμβάνει το επόμενο στάδιο που είναι το σεξ, χωρίς συναισθηματισμούς. Του αρέσεις, το εκφράζει και προχωράει αμέσως παρακάτω.

Photo cover:pixabay.com/saving up for a new camera i will be glad to donate

Διαβάστε επίσης:

Share: