Ναόμι Γουοτς

Ναόμι Γουότς: Παραδέχεται ότι στην εμμηνόπαυση κάνει “καταπληκτικό σεξ” με τον σύζυγό της

Η Ναόμι Γουότς έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμμηνόπαυση και πώς βιώνει αυτή τη φάση της ζωής της. Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός μιλά για ένα ακόμη σημαντικό θέμα που έχει να κάνει και με την εμμηνόπαυση… το σεξ!

«Προσωπικά πιστεύω ότι το σεξ γίνεται πολύ πιο απολαυστικό όταν δεν έχεις πια το άγχος ή τον φόβο του να κάνεις παιδιά. Πώς το λέει η έκφραση; Κλειστό για δουλειά, ανοιχτό για ευχαρίστηση», είπε η 54χρονη ηθοποιός στην Daily Mail, που παντρεύτηκε πρόσφατα τον συνάδελφό της, Μπίλι Κράνταπ.

Και προσθέτει: «Ό,τι και αν περνάς, αν μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου, να είσαι ειλικρινής και να έχεις μία αυθεντική συζήτηση, φεύγει όλη η αμηχανία. Αν είναι καλοί οι άνθρωποι, υπάρχει ενσυναίσθηση και αυτό είναι πολύ σέξι».

Η Ναόμι Γουότς είχε πρόωρη εμμηνόπαυση, μόλις στα 36 της χρόνια κι εξομολογείται πώς ένιωσε όταν χρόνια μετά γνώρισε τον νυν σύντροφό της και η σχέση τους έγινε ερωτική.

«Όταν γνώρισα των Μπίλι, έπρεπε να βάζω επιθέματα οιστρογόνων στην κρεβατοκάμαρα. Είχα άγχος ότι ο νέος μου εραστής θα τα προσέξει και έτρεχα στην τουαλέτα για να τρίψω τα σημάδια που άφηναν. Και ο καταπληκτικός σύντροφός μου με ρωτούσε αν είναι όλα καλά».

«Ντρεπόμουν τόσο πολύ για αυτό και εκείνος ακολουθούσε αυτά που έδειχνα και έλεγα. Είχε 100% ενσυναίσθηση και εκείνη τη βραδιά ξεκινήσαμε να κάνουμε καταπληκτικό σεξ. Είναι τόσο εξοντωτικό να νομίζεις ότι πρέπει να ακολουθείς κανόνες για το πώς πρέπει να δείχνεις. Τελικά είμαι σε θέση να ζητάω αυτό που θέλω, με τον τρόπο που το θέλω. Από πάνω, από κάτω», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Share: