Αγγελάκας: Η οργισμένη ανάρτηση για τον 36χρονο Αντώνη – «Ως πότε θα κοιμόμαστε και θα ανεχόμαστε τη βαρβαρότητα»

Οργή νιώθουμε όλοι για την κτηνωδία στο λιμάνι του Πειραιά και τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος Αντώνης, τον οποίο μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, τον πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε.

Στα social media είναι εκατοντάδες τα οργισμένα μηνύματα του κόσμου, για τον πνιγμό του Αντώνη. Ανάμεσά τους και εκείνο του Γιάννη Αγγελάκα, ο οποίος με μία ανάρτηση του στο Facebook εξέφρασε τόσο τον αποτροπιασμό, όσο και την οργή του.

Συγκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του: «Ο Αντώνης Καρυώτης που έπνιξε το πλήρωμα του Blue Horizon, είχε νοητική αναπηρία. Ήταν από Κρήτη από πολύ φτωχή οικογένεια.

Ανεβοκατέβαινε συχνά. Έμπαινε πάντα τελευταία στιγμή στο πλοίο και τον γνώριζε το πλήρωμα. Μου λένε πως μάλλον δεν τον ήθελαν, και για αυτό τον έσπρωξαν στη θάλασσα… έχω αρρωστήσει…

Αφού τον δολοφόνησαν, το πλοίο επιχείρησε να συνεχίσει κανονικά το ταξίδι του. Τον ξεφορτώθηκαν, και επιχείρησαν να επιστρέψουν στην «κανονικότητα». Ήταν οι επιβάτες που κάλεσαν το λιμενικό.

Ο Αντώνης δεν ήταν ούτε πλούσιος ούτε διάσημος για να τον περιμένει το πλοίο… Ήταν ένας φτωχός άνθρωπος με νοητική στέρηση.

Με τους Αντώνηδες αυτού του κόσμου… που για κάποιους η ζωή τους δεν έχει αξία… Ως πότε θα κοιμόμαστε και θα ανεχόμαστε τη βαρβαρότητα πάνω στους συνανθρώπους μας;».

Διαβάστε επίσης

Share: