Τα τρία ζώδια που είναι “κολλημένα” με την τεχνολογία

Ο αιώνας μας εξέλιξε την τεχνολογία. Οι περισσότερες ανάγκες μας καλύπτονται από το κινητό, laptop, tablet, pc, smart wotch, smart machines, κτλ. Όλοι χρησιμοποιούμε σίγουρα ένα κινητό που καλύπτει και τις περισσότερες καθημερινές ανάγκες, αρκεί να υπάρχει internet. Υπάρχουν τρία ζώδια που είναι κολλημένα με την τεχνολογία. Έχουν τα τελευταία μοντέλα και το περισσότερο χρόνο του 24ωρου το περνάνε μαζί με την υψηλή τεχνολογία

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει βρει τον τρίδυμο του. Η τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα είναι το τρίτο του κομμάτι. Αρχίζει με το κινητό του και προχωράει στο σπίτι του, με τις έξυπνες συσκευές και οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να εγκαταστήσει στο κινητό του. Το αυτοκίνητό του μοιάζει από άλλο γαλαξία, μπαίνεις μέσα και λειτουργούν όλα μαγικά, μόνο με ένα κουμπί. Αγοράζει πρώτος ότι τεχνολογικά εξελιγμένο κυκλοφορεί. Υπάρχει περίπτωση, όταν τον επισκεφτείτε στο σπίτι του να περάσει από πάνω σας κάποιο drone και να σας φωτογραφίσει.

Λέων

Ο Λέωv αφού εξουσιάζει τον κόσμο, θέλει και να το ελέγχει. Θεωρεί ότι η τεχνολογία μπορεί να του προσφέρει πληροφορίες για τα πάντα και ουσιαστικά του δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα που έχει. Μέσα από το tablet του ή το κινητό του θα ψάξει να κατεβάσει πολλές εφαρμογές που θα του φανούν χρήσιμες. Επίσης μέσω των social media τσεκάρει και ελέγχει τους πάντες. Η τεχνολογία προχωράει και στις απολαύσεις που μπορεί να του προσφέρει όπως ένα άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμένο home cinema. Επίσης φοράει το πιο σύγχρονο smart watch.

Παρθένος

Το κινητό είναι η προέκταση του χεριού του. Κάνει τα πάντα μέσα από αυτό. Αν το χάσει μπορεί και να πέσει σε κατάθλιψη. Είναι συνέχεια συνδεδεμένος με το internet, διαβάζει όλες τις ειδοποιήσεις του και είναι πολύ ενεργός στα social media. Κάνει όλες τους τις συναλλαγές μέσα από αυτό. Εννοείτε ότι έχει το τελευταίο μοντέλο κινητού πυ κυκλοφορεί. Είναι μέλος σε πολλές ομάδες και κάνει διατακτικούς φίλους.

Photo cover:pixabay.com/Free-Photos 

Διαβάστε επίσης:

Share: