Καλή Καλό: Ο λόγος που είχε τα οστά του γιου της στο σπίτι επί 45 ολόκληρα χρόνια

Η Καλή Καλό έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την καριέρα της και την περιπέτεια με την υγεία της.

Η κάμερα του «Στούντιο 4» βρέθηκε στον οίκο ευγηρίας, όπου ζει η σπουδαία ηθοποιός, η οποία για πρώτη φορά εξήγησε τον λόγο που επί 45 ολόκληρα χρόνια κρατούσε στο σπίτι της τα οστά του γιου της που βρέθηκαν το καλοκαίρι μέσα σε ένα ξύλινο κουτί.

«Ήταν συναισθηματικοί λόγοι που είχα τα οστά του γιου μου στο σπίτι. Δεν μπορούσα, δεν ήθελα τα οστά του παιδιού μου να είναι ανακατεμένα με άλλα. Ήρθε και η αστυνομία στο σπίτι και μου πήραν δείγμα να δουν αν πραγματικά είναι δικά μου. Τους είπα “ναι” αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ ότι τα κόκαλα είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάστηκε. Υπάρχει κανένα εμπόδιο;» είπε αρχικά η Καλή Καλό.

Ο γιος της Χρήστος «έφυγε» από τη ζωή μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

«Ο γιος μου είχε μανία με τη Χημεία, του έκανε και καλό και κακό ο καθηγητής του. Του έδωσε φτερά να κάνει τα δικά του πειράματα. 14 χρόνια πάλευα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης. Έχασε το χέρι του, τα μάτια του και αγωνιστήκαμε πολύ. Δεν τον έχασα…», ανέφερε η 97χρονη ηθοποιός για το ατύχημα που είχε το παιδί της.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα