Πότε λένε αντίο σε μια σχέση οι έξυπνες γυναίκες

Οι έξυπνες γυναίκες είναι αυτό που λέμε και τυχερές γυναίκες. Η φιλοσοφία της ζωής τους, σύμφωνα με την προσωπικότητά τους, έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις τους.

Αν η ζωή τους είναι σε αρμονία και έχουν επιτύχει το στόχο τους, όλα είναι σε ισορροπία και είναι ευτυχισμένες και με διάθεση για καλοζωία. Όταν όμως είναι απογοητευμένες από τον σύντροφό τους, τότε το εκφράζουν άμεσα και κόβουν κάθε επαφή άμεσα και γρήγορα.

Οι έξυπνες και δυναμικές γυναίκες δεν θα αφήσουν μία τοξική σχέση να ρουφήξει την ζωντάνια τους και την θετική τους ενέργεια. Θα βάλουν τέλος στην σχέση τους, χωρίς συναισθηματικά κατάλοιπα. Θα αφήσουν τον άντρα να στεναχωρηθεί και να περάσει βραδιές πόνου και κλάψας. Θα ζήσουν το σήμερα σε όλο τους το μεγαλείο, αποζητώντας μόνο χαρά και ευχαρίστηση. Δεν θα χαραμίσουν ούτε λεπτό παραπάνω για μία σχέση που δεν έχει να τους δώσει κάτι.

Ένα μεγάλο “θέλω” τους είναι η σταθερή σχέση που δεν έχει γκρίνια, φασαρίες και ζήλια. Δεν κοιτάζουν πίσω και πάντα ψάχνουν το κάτι καινούργια και διαφορετικό. Δίνουν ευκαιρίες, πρώτα στον εαυτό τους, για να πετύχουν αυτό που θέλουν και θα αφήσουν έναν άντρα που τους ενδιαφέρει να τις πλησιάσει.

Αν ο σύντροφος επιλέξει να χωρίσει αυτός πρώτα μία δυναμική γυναίκα, τότε σίγουρα δεν υπάρχει γυρισμός. Οι έξυπνες γυναίκες δεν γυρνάνε ποτέ πίσω και ας υπάρχει συναίσθημα.

Οι δυναμικές γυναίκες θα φροντίσουν και θα προστατέψουν τον εαυτό τους, φεύγοντας με το κεφάλι ψηλά.

Photo cover:pixabay.com/JudiCBell/silhoutte

Διαβάστε επίσης:

Share:

Divine NEKTAR

Divine NEKTAR

Αλλάζοντας την οπτική σου, αλλάζεις την ζωή σου, αλλάζεις τον κόσμο σου Μια σειρά από βιωματικές απλές πρακτικές, που έρχονται στην Ελλάδα από το μακρινό Περού, αποκλειστικά από την DivineNEKTAR και τους Juan & Ivan Nunez del Prado. Το μονοπάτι του Μύστη, της Καρδιάς και της Υλοποίησης, έρχονται τον Ιούνιο σαν ένα αρχαίο μυστικό γνώσης, δύναμης, αρμονίας και υγείας. 22 Ιουνίου-1η Ιουλίου. CONTACT: www.nektarflow.gr, [email protected]. CALL 6971806490 - 6978772377
Αλλάζοντας την οπτική σου, αλλάζεις την ζωή σου, αλλάζεις τον κόσμο σου Μια σειρά από βιωματικές απλές πρακτικές, που έρχονται στην Ελλάδα από το μακρινό Περού, αποκλειστικά από την DivineNEKTAR και τους Juan & Ivan Nunez del Prado. Το μονοπάτι του Μύστη, της Καρδιάς και της Υλοποίησης, έρχονται τον Ιούνιο σαν ένα αρχαίο μυστικό γνώσης, δύναμης, αρμονίας και υγείας. 22 Ιουνίου-1η Ιουλίου. CONTACT: www.nektarflow.gr, s[email protected]. CALL 6971806490 – 6978772377